H Infiniti πάει καλλιστεία!

Πέτρος Πιτσίνης
H Infiniti πάει καλλιστεία!
Ένα ρετρό πρωτότυπο θα μας δείξει η Infiniti, θυγατρική μάρκα της Nissan, στο Pebble Beach Concours d' Elegance, το μέρος δηλαδή που συναντιούνται τα ομορφότερα αυτοκίνητα του κόσμου σε μια εντυπωσιακή έκθεση.

Ταξίδι πίσω στο χρόνο θέλει να μας πάει η Infiniti, μέσω του πρωτοτύπου που θα μας δείξει στο Pebble Beach της Καλιφόρνια. Εκεί διοργανώνονται τα «καλλιστεία» της αυτοκίνησης και βλέπουμε εντυπωσιακά τετράτροχα, που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Το πρωτοποριακό αυτό όχημα που θα δούμε από το πολυτελές «παρακλάδι» της Nissan είναι εμπνευσμένο από την κληρονομιά της, ως έκφραση της εφευρετικότητας και της περιπέτειας των πρώτων μηχανοκίνητων αγώνων. Έτσι, η Infiniti αφενός γιορτάζει το πάθος της για σχεδιασμό, αφετέρου αναδεικνύει τις ρίζες του πνεύματος και νοοτροπίας για καινοτομία που τη διαπνέουν.

Ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος Global Design της φίρμας, είπε: «Ξεκίνησε ως μια απλή σκέψη: Τι θα συμβεί αν βρεθεί ένα αυτοκίνητο, στο νότιο άκρο της Ιαπωνίας, θαμμένο βαθιά στον αχυρώνα και κρυμμένο από όλα τα μάτια για 70 χρόνια; Τι εάν σε αυτό το αυτοκίνητο βρήκαμε τον σπόρο του πάθους που φυτεύτηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου μας Ιαπωνικού Grand Prix με τη δύναμη και την τέχνη ενός Infiniti του σήμερα; Πως θα φαινόταν αυτή η ανακάλυψη;».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!