To manual που θα διαβάσουν όλοι οι οδηγοί!

Πέτρος Πιτσίνης
To manual που θα διαβάσουν όλοι οι οδηγοί!
Ξεχάστε τα βιβλιαράκια οδηγιών αυτοκινήτου που έμοιαζαν με μικρές εγκυκλοπαίδειες! Η ψηφιακή εποχή φέρνει το αρχείο σε ηλεκτρονική μορφή, το «φορτώνετε» σε κάποια συσκευή και τελειώσατε!

Ελάχιστοι αγοραστές αυτοκινήτου έχουν μπει στη διαδικασία να ανοίξουν το βιβλιαράκι του αυτοκινήτου τους, πριν τους προκύψει κάποιο πρόβλημα ή απορία. Λογικό, αφού τα περισσότερα είναι τεράστια και κάπως... μπερδεμένα, οπότε δεν σε εμπνέουν να τα διαβάσεις. Με αυτό τον τρόπο, πολλοί ιδιοκτήτες αγνοούν για διάφορες ικανότητες των αυτοκινήτων τους, που θα μπορούσαν να τους είχαν φανεί χρήσιμες.

Η Genesis, πολυτελές παρακλάδι της Hyundai, ετοιμάζει το λανσάρισμα ψηφιακών manuals που θα δείχνουν με διαδραστικό τρόπο τις δυνατότητες των αυτοκινήτων και θα εξηγούν γρήγορα το πως λειτουργεί το κάθε τι. Εκτός από βοηθητικές εικόνες, θα υπάρχουν βίντεο και διάφορα tutorials, ενώ δεν θα λείπουν οι high tech πινελιές.

Για παράδειγμα, συνδέεται με την κάμερα της συσκευής που θα έχει φορτωθεί και όταν «τραβάς» το χώρο του κινητήρα, θα εμφανίζονται διάφορες πληροφορίες για τον κινητήρα, όπως το πρόγραμμα συντήρησης και την κατάσταση των ζωτικών σημείων του μοτέρ. Στο εσωτερικό, στοχεύοντας με την κάμερα στο σύστημα κλιματισμού για παράδειγμα, θα σου δείχνει τι κάνει η κάθε λειτουργία και με αυτό τον τρόπο, θα αξιοποιείς τις δυνατότητές του στο 100%. Συνολικά, 135 βίντεο και 25 3D εικόνες, θα αποτελούν το «βιβλιαράκι» της νέας εποχής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!