'Ηταν δική μου η απόφαση λέει ο «Γιατρός»

Γιώργος Βαρίνος
'Ηταν δική μου η απόφαση λέει ο «Γιατρός»
Ο Βαλεντίνο Ρόσι πήρε πάνω του την ευθύνη και παραδέχθηκε ότι ήταν δικό του λάθος η στρατηγική στο Μπρνο που τον άφησε εκτός βάθρου. Δεν είμαι καλός στις αποφάσεις αλλαγής μοτοσυκλέτας...

Ο Ρόσι ήταν συγκρατημένα στεναχωρημένος μετά το τέλος του αγώνα. Η 4η θέση δεν ήταν κακή, αλλά θα μπορούσε να είναι στο βάθρο ή ακόμα και να νικούσε αν δεν έκανε λάθος και έμπαινε τόσο αργά να άλλάξει μοτοσυκλέτα.

Ο ίδιος λέει: «Πάντα είναι δύσκολο σε αυτή την κατάσταση, με τo να πρέπει να αλλάξεις μοτοσυκλέτα και σίγουρα δεν είναι το ισχυρότερο σημείο μου αυτό το είδος των αγώνων, αλλά ευτυχώς η 4η θέση δεν είναι τόσο κακή. Νομίζω ότι, σε μια εντελώς στεγνή ή εντελώς βρεγμένη πίστα, θα μπορούσα να σκέφτομαι το βάθρο αλλά σε αυτές τις μικτές συνθήκες παίζει ρόλο η τύχη. Ο Μαρκ ήταν τυχερός που επέλεξε λάθος γόμα και μπήκε αναγκαστικά νωρίς. Επίσης δίχως ενδοεπικοινωνία δεν ήξερα πως τα σλικ ελαστικά είναι 10 δευτερόλεπτα ταχύτερα! Αν το ήξερα θα είχα μπει από το χωματόδρομο!!! Εκείνη την στιγμή μου φάνηκε πιο σωστό να μείνω με τα βρόχινα που είχαν καλή αίσθηση και ήμουν άνετα πρώτος. Είναι κρίμα που μπορούσαμε να πάρουμε μια πολύ καλή θέση ή ακόμα να καταλήγαμε στο βάθρο, αλλά ούτως ή άλλως και η 4η θέση -σύμφωνα με όλα όσα έγιναν- δεν είναι τόσο κακή.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!