Ο Μάρκεζ κυρίαρχος και στην Τσεχία, ξεκινά πρώτος στον αγώνα

Γιώργος Βαρίνος
Ο Μάρκεζ κυρίαρχος και στην Τσεχία, ξεκινά πρώτος στον αγώνα
Ένας τρομερός Μαρκ Μάρκεζ κατακτά άλλη μια πρώτη θέση στο Μπρνο, με 2ο τον Βαλεντίνο Ρόσι. Την πρώτη σειρά της εκκίνησης συμπληρώνει ο Ντάνι Πεδρόσα στην 3η θέση. Αύριο υπάρχει πρόβλεψη για βροχή οπότε ετοιμαστείτε για έναν εντυπωσιακό αγώνα!

Με τους Πετρούτσι και Μπαουτίστα να περνούν στο Q2, ολοκληρώθηκε η διαδικασία του Q1 με σχετική ζέστη για την περιοχή, καλό καιρό με 30 βαθμούς καλσίου και ηλιοφάνεια.

Το Q2 δεν επιφύλασσε εκπλήξεις με χαϊλάιτ το τρομερό σώσιμο του Μάρκ Μάρκεζ στην πρώτη προσπάθεια του να γράψει καλό χρόνο. Οι οδηγοί περιμέναν μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο για να προσπαθήσουν να γράψουν έναν καλό χρόνο. Αρχικά ήταν ο Ντάνι Πεδρόσα αυτός που έγραψε τον πρώτο χρόνο και πέρασε προσωρινά στην πρώτη θέση της κατάταξης. Ένας τρομερός Μάρκ Μάρκεζ όμως, με ένα εμφατικό ένα 1.54.9 έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και πέρασε στην πρώτη θέση. Καταπληκτικός όμως ήταν και ο Βαλεντίνο Ρόσι Ο ίδιος για ελάχιστα χιλιοστά έμεινε δεύτερος, με τον Ντάνι Πεδρόσα τελικά να αρκείται σε μία 3η θέση.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Στην δεύτερη σειρά της εκκίνησης βρίσκουμε τους Ντοβιτσιόζο, Κράτσλοου και Λορένθο, ενώ στην τρίτη σειρά στις θέσεις 7,8 και 9 τους Μάβερικ Βινιάλες, Χόρχε Λορένθο και Ντανίλο Πετρούτσι. Ο Ζουάν Ζαρκό απογοήτευσε σήμερα με μια 10η θέση. Ο Αλέιξ Εσπαγκαρό έπεσε νωρίς δίχως να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους υπόλοιπους αλλά έχοντας γράψει τον 11ο χρόνο και ο Λόρις Μπαζ έμεινε τελευταίος 12ος.

Αύριο ο αγώνας ξεκινά στις 15.00 και όλες οι προβλέψεις αναφέρουν πως θα βρέχει.

Αυτή είναι η επίσημη σειρά τερματισμού:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!