Με τις ευχές του Χάμιλτον ο Νεϊμάρ (pic)

Gazzetta team
Με τις ευχές του Χάμιλτον ο Νεϊμάρ (pic)
Ο Νεϊμάρ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν και έχει τις ευχές του Λιούις Χάμιλτον, στον οποίο έδωσε συγχαρητήρια.

Αφού ξεπεράστηκαν τα όποια εμπόδια υπήρξαν, η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε δικό της τον Νεϊμάρ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Παριζιάνους μέχρι το 2022 σε μία μεταγραφή που κόστισε αρκετά λεφτά στη γαλλική ομάδα. Μάλιστα, το μεσημέρι της Παρασκευής (4/8) θα παρουσιαστεί και επίσημα στον κόσμο, με τον Βραζιλιάνο σταρ να έχει τις ευχές και του Λιούις Χάμιλτον.

Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1 είναι φίλος με τον μέχρι πρότινος άσο της Μπαρτσελόνα και θέλησε να του δώσει συγχαρητήρια. Κάτι που έπραξε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, όπου ανέβασε φωτογραφία των δυο τους για να του δώσει τα συγχαρητήρια. «Συγχαρητήρια στον αδερφό μου Νεϊμάρ», έγραψε ο Βρετανός.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Νεϊμάρ είναι κάτοχος 1 Champions League, 2 Πρωταθλημάτων Ισπανίας, 3 Κυπέλλων Ισπανίας, 1 Σούπερ Καπ Ισπανίας και 1 Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ενώ στο σύνολο έχει μετρήσει 123 συμμετοχές και 68 γκολ στη La Liga και 40 εμφανίσεις και 21 τέρματα στο Champions League.

Congrats to my brother @neymarjr

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!