Μάγκνουσεν σε Χούλκενμπεργκ: «Ρούφα τα αρ... μου»! (vid)

Gazzetta team
Μάγκνουσεν σε Χούλκενμπεργκ: «Ρούφα τα αρ... μου»! (vid)
Συνεχίστηκε και μετά τον αγώνα η μάχη του Νίκο Χούλκενμπεργκ με τον Κέβιν Μάγκνουσεν, με τους δύο οδηγούς να ανταλλάζουν μερικά... γαλλικά!

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Μάχη για την 11η θέση έδιναν οι Κέβιν Μάγκνουσεν και Νίκο Χούλκενμπεργκ στον αγώνα της Ουγγαρίας. Στη δεύτερη στροφή, λοιπόν, ο Γερμανός επιχείρησε να περάσει τον Δανό, αλλά εκείνος του έκλεισε τον δρόμο και τον ώθησε εκτός πίστας.

Γεγονός που έφερε την ποινή των πέντε δευτερολέπτων στον πιλότο της Haas. Ωστόσο, αυτός της Renault ήταν τόσο εκνευρισμένος, που η μάχη τους συνεχίστηκε και εκτός πίστας. Έτσι, ο «Χουλκ» βρήκε τον Μάγκνουσεν, όταν αυτός έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση, με τους δύο πιλότους να ανταλλάζουν μερικά... γαλλικά!

Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν η εξής:

Χούλκενμπεργκ: «Για μία ακόμα φορά ο πιο ασυμβίβαστος οδηγός του γκριντ».

Μάγκνουσεν: «Ρούφα τα αρ... μου φίλε».

Χούλκενμπεργκ: «Έκανες πολύ καλή δουλειά».

«Αηδιαστικός, αδίστακτος και μαλ...»

Στη συνέχεια, ο Χούλκενμπεργκ έκανε τις δικές του δηλώσεις για το συμβάν, που τον οδήγησε στην εγκατάλειψη λίγο αργότερα, και συνέχισε τα... γαλλικά για τον Μάγκνουσεν, τον οποίο... στόλισε με μερικές ακόμα... ωραίες λέξεις, δείχνοντας πως το μεταξύ τους... σίριαλ θα έχει μερικά επεισόδια. «Του έδωσα συγχαρητήρια επειδή είναι ο πιο ασυμβίβαστος οδηγός απ' όλο το γκριντ.

Όταν έρχεται στους αγώνες, είναι αηδιαστικός. Το να υπερασπίζεσαι τη θέση σου είναι καλό, αλλά όταν το κάνει αυτός, είναι αδίστακτος και στέλνει τον κόσμο στον τοίχο. Μ' έκανε να πάω ανοιχτά εκεί (στη δεύτερη στροφή που έγινε το συμβάν), είναι απλά μαλ...», ήταν τα λόγια του πιλότου της Renault. Τέλος, αποκάλυψε ότι θα αναφέρει το θέμα στον αγωνιστικό διευθυντή της FΙΑ, Τσάρλι Γουάιτινγκ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!