Ντι Ρέστα στη θέση του Μάσα ανακοίνωσε η Williams

Πέτρος Πιτσίνης
Ντι Ρέστα στη θέση του Μάσα ανακοίνωσε η Williams
Ο βετεράνος Σκωτσέζος θα είναι τελικά αυτός, που θα συνεχίσει για την Williams αντί του Μάσα, στις κατατακτήριες και στον αγώνα της Ουγγαρίας.

Αδιάθετος από χθες ο Μάσα, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει σήμερα Σάββατο 29 Ιουλίου την τρίτη περίοδο δοκιμών, καθώς μετά από μόλις 12 γύρους ένοιωσε ζαλάδα.

Τα συμπτώματα υποχώρησαν σήμερα το πρωί όπου ο Βραζιλιάνος κρίθηκε σε καλή φυσική κατάσταση από την εξέταση της ιατρικής ομάδας της FIA, ενώ οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς πρόκειται μάλλον για ίωση, ωστόσο ο Μάσα δεν θα μπορέσει τελικά να συνεχίσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Όπως ανακοίνωσε η Williams θα δώσει το μπάκετ του Βραζιλιάνου στον έμπειρο Σκωτσέζο Πολ Ντι Ρέστα, ο οποίος από το 2016 είναι αναπληρωματικός οδηγός της ομάδας.

Ο Ντι Ρέστα έχει στο ενεργητικό του 58 συμμετοχές σε GP της F1, με τελευταία το 2013 στον αγώνα της Βραζιλίας. Έκτοτε παρέμεινε ενεργός ως οδηγός της Mercedes στο γερμανικό πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού (DTM) και φυσικά ως αναπληρωματικός της Williams.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!