Η Audi κάνει παιχνίδι

Πέτρος Πιτσίνης
Η Audi κάνει παιχνίδι
Για πέμπτη χρονιά το Audi Cup θα φέρει στο Allianz Arena τέσσερις από τις πιο διάσημες ευρωπαϊκές ομάδες, για ένα διήμερο – γιορτή του ποδοσφαίρου.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ο ποδοσφαιρικός κόσμος θα έχει το βλέμμα του στραμμένο στο Μόναχο: Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η εκδήλωση Audi Cup θα πραγματοποιηθεί στο στο Allianz Arena στις 1 και 2 Αυγούστου. Στα τουρνουά αυτό η Μπάγιερν Μονάχου θα συναντήσει τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Νάπολι, συνθέτοντας ένα συναρπαστικό ποδοσφαιρικό διήμερο.

Την πρώτη ημέρα η Ατλέτικο θα αγωνιστεί εναντίον της Νάπολι στις 17:45 τοπική ώρα και στη συνέχεια (20:30), η Λίβερπουλ θα αγωνιστεί εναντίον της Μπάγιερν. Στις 2 Αυγούστου, οι δύο χαμένες ομάδες θα παίξουν πρώτα και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ο τελικός.

Εκτός από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δικές τους ποδοσφαιρικές δεξιότητες στο Audi Intelligence Court. Δύο άτομα θα μπορούν να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον σε ένα μικρό γήπεδο, όπου ένα ειδικό σύστημα εντοπισμού καταγράφει τις επιδόσεις των παικτών και στο τέλος δημιουργεί ένα διάγραμμα απόδοσης.

Στο Audi #SuperQ, επιλεγμένοι θεατές θα αγωνιστούν στον πρώτο εικονικό αγώνα Rally Cross, που θα πραγματοποιείται σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με αντίπαλο τον πρωταθλητή του WRX Ματίας Έκστρομ.

Συναρπαστικές στιγμές στο γήπεδο αλλά ακόμα και από το σπίτι, οι θεατές του Audi Cup θα έχουν τη δυνατότητα μέσω του audicup.com να βρουν ιστορίες, νέα και φωτογραφίες του τουρνουά και να πάρουν μια γεύση από τα τα παρασκήνια. Επιπλέον, για πρώτη φορά μπορούν να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία μέσω του Chatbot. Η πλατφόρμα αμφίδρομης επικοινωνίας, διαθέσιμη στο audicup.com, απαντά στις ερωτήσεις του χρήστη σχετικά με τις ομάδες και τους παίκτες ή παρέχει πρακτικές πληροφορίες, για παράδειγμα σχετικά με την κατάσταση στάθμευσης γύρω από το Allianz Arena.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!