Από το 2018 ο Κούμπιτσα στη Renault

Gazzetta team
Από το 2018 ο Κούμπιτσα στη Renault
Η Renault απέκλεισε το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Τζόλιον Πάλμερ από το Γκραν Πρι του Βελγίου, με την περίπτωση του Ρόμπερτ Κούμπιτσα να... παίζει μόνο για το 2018.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, υπήρχε το ενδεχόμενο η Renault να αντικαταστήσει τον Τζόλιον Πάλμερ με τον Ρόμπερτ Κούμπιτσα από το Γκραν Πρι του Βελγίου. Ωστόσο, οι Γάλλοι απέκλεισαν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, με τον Σιρίλ Αμπιτεμπούλ να τονίζει ότι η επιστροφή του Πολωνού... παίζει μόνο για το 2018.

«Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον Τζο (Πάλμερ) και δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στα σχέδια. Είναι αλήθεια ότι με τον Ρόμπερτ (Κούμπιτσα) αισθανόμαστε ότι πρέπει να το ερευνήσουμε λίγο παραπάνβ, μετά απ' όλες τις δοκιμές που έχουμε κάνει με το μονοθέσιο του 2012. Έχουμε κάνει κι άλλα πράγματα, όπως ιατρικές εξετάσεις και δουλειά στον προσομοιωτή.

Θέλουμε να δούμε πόσο ρεαλιστικά θα ήταν για τον Ρόμπερτ να οδηγήσει ξανά σ' ένα σύγχρονο μονοθέσιο της F1. Η τελευταία ευκαιρία να κάνει δοκιμές με αυτό είναι στην Ουγγαρία και πήραμε αυτή την ευκαιρία. Όμως, είναι περισσότερο κάτι μεσοπρόθεσεμο και όχι μακρυπρόθεσμο», ανέφερε το αφεντικό της ομάδας του Ένστοουν στην ιστοσελίδα motorsport.com.

Άλλωστε, ο Κούμπιτσα θα λάβει μέρος στις δοκιμές εξέλιξης του Ουγγαρόρινγκ την επόμενη εβδομάδα και η Renault θα αναλύσει τα δεδομένα για να κρίνει αν ο 32χρονος είναι σε θέση να μπει ξανά στο κόκπιτ, τη στιγμή που ο ίδιος δηλώνει πανέτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!