Μένει Ferrari ο Φέτελ, αλλά δε βιάζεται

Gazzetta team
Μένει Ferrari ο Φέτελ, αλλά δε βιάζεται
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ferrari, αλλά δε βιάζεται, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα παρθούν αποφάσεις στο καλοκαιρινό διάλειμμα.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Το αν θα συνεχίσει ή όχι ο Σεμπάστιαν Φέτελ στη Ferrari είναι το θέμα που... παίζει περισσότερο στη silly season της Formula1. Το συμβόλαιο του Γερμανού λήγει φέτος, τη στιγμή που οι φήμες κάνουν λόγο για πρόταση της Scuderia για νέο τριετές με χρυσές απολαβές.

Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής φαίνεται ότι θα το δεχτεί, αν υπολογίσει κανείς τα λεγόμενά του στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (27/7) ενόψει του Γκραν Πρι της Ουγγαρίας. Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί ότι η όποια απόφαση θα ληφθεί εντός του καλοκαιρινού διαλείμματος, αφού προέχει η μάχη του τίτλου.

«Έχουμε άλλα πράγματα να κάνουμε. Το καλοκαίρι υπάρχει λίγο περισσότερος χρόνος, υπάρχουν μερικές εβδομάδες ξεκούρασης χωρίς κανέναν αγώνα. Αλλά προς το παρόν η προσοχή εστιάζεται ιδιαίτερα στη δουλειά πάνω στο μονοθέσιο. Μπορεί να υπογραφεί ένα κομμάτι χαρτί πολύ γρήγορα», δήλωσε, αρχικά, ο Φέτελ.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν θέλει να μείνει και η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη, όμως τόνισε ότι δε βιάζεται. «Δε βλέπω τον λόγο να μην το κάνω. Δεν είμαι έτοιμος αυτό το Σαββατοκύριακο (για τις υπογραφές), όμως δεν βιάζομαι, όπως ούτε και η ομάδα. Σε διαφορετική περίπτωση θα μου το έλεγαν. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Πάντως, να υπενθυμίσουμε πως έχει ειπωθεί και γραφτεί ότι ο Φέτελ έχει στο... ακουστικό τον Τότο Βολφ, ώστε να του μεταφέρει τι μπορεί να του προσφέρει για μία ενδεχόμενη... μετακόμιση στη Mercedes, με τον Φέτελ να τσεκάρει μία τέτοια περίπτωση για το 2019. Ωστόσο, φαίνεται πως η πρόταση της νυν ομάδας του για νέο τριετές άλλαξε τα δεδομένα.

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό σκέλος Φέτελ και Ferrari θέλουν να ανακάμψουν, καθώς η τελευταία νίκη ήταν στο Μονακό και τα τελευταία αποτελέσματα έχουν κοστίσει σημαντικούς βαθμούς. Όμως, ο Φέτελ είναι πολύ θετικός ενόψει της συνέχειας.

«Έχουμε πολλούς αγώνες, κάποιοι θα είναι καλύτεροι, κάποιοι χειρότεροι. Οι τελευταίοι δεν ήταν φανταστικοί, αλλά είμαι πολύ θετικός». Τέλος, να σημειωθεί ότι θέλει μόνο νίκη στην Ουγγαρία, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή, με δεδομένο ότι ο Λιούις Χάμιλτον έχει πλησιάσει στον βαθμό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!