Νίκες με τη Red Bull για Φερστάπεν το 2018 ή αποχώρηση

Gazzetta team
Νίκες με τη Red Bull για Φερστάπεν το 2018 ή αποχώρηση
Αν η Red Bull δε δώσει νικητήριο μονοθέσιο στον Μαξ Φερστάπεν το 2018, τότε είναι πιθανό να αποχωρήσει ενόψει 2019, σύμφωνα με τον πατέρα του, Γιος.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Έχει κλέψει τις εντυπώσεις, έχει δείξει μαχητικότητα, ταλέντο, τσαγανό και έχει πανηγυρίσει ήδη την παρθενική νίκη της καριέρας του. Ο λόγος για τον Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος είναι εξελίξιμος και σίγουρα θέλει περισσότερα στην καριέρα του, αν και είναι πολύ μικρός ακόμα.

Ο Ολλανδός μπορεί να χαρακτηριστεί άνετα ως ο μελλοντικός παγκόσμιος πρωταθλητής, όμως μέχρι να γίνει αυτό θα πρέπει να... χτίσει πρώτα. Εν μέρει το έχει κάνει, αλλά χρειάζεται να συνεχίσει τις νίκες για να εδραιωθεί σιγά-σιγά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίες. Έτσι, σε περίπτωση που η Red Bull δεν του δώσει μονοθέσιο ικανό για νίκες, τότε ο 19χρονος θα αναζητήσει άλλη ομάδα.

Όλα αυτά, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα του, Γιος, ο οποίος στο Γκραν Πρι της Αυστρίας αποκάλυψε ότι ο γιος του θα τρέχει και τη νέα χρονιά με τους «κόκκινους ταύρους». «Ο Μαξ θέλει να γίνει πρωταθλητής και θα κάνει τα πάντα για τη νίκη.

Αυτή τη στιγμή δεν έχει τέτοια ευκαιρία, αλλά χρησιμοποιεί τη φετινή χρονιά για να γίνει πιο δυνατός. Την επόμενη χρονιά είναι ξεκάθαρο ποιοι είναι οι στόχοι μας. Θέλουμε να κερδίζουμε και αν αυτό δε συμβεί, η κατάσταση θα γίνει πιο πολύπλοκη. Προς το παρόν ο Μαξ δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Κάνει τα πάντα σωστά και αισθάνεται καλά, όμως το μόνο που θέλει είναι να κερδίζει», δήλωσε ο Γιος Φερστάπεν, που βλέπει τον Μαξ να έχει μόλις μία παρουσία στο βάθρο και πέντε εγκαταλείψεις σε δέκα αγώνες. Τέλος, να σημειωθεί ότι Ferrari και Mercedes θα δώσουν μεγάλη μάχη για να κλέψουν την υπογραφή του ενόψει του 2019.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!