Το νέο Micra είναι Mega

Gazzetta team
Το νέο Micra είναι Mega
Το νέο Nissan Micra άλλαξε εκ βάθρων, απέκτησε σύγχρονα μοτέρ, μοντέρνα εμφάνιση και υπερπλήρη εξοπλισμό ασφαλείας, προκαλώντας πονοκέφαλο στον ανταγωνισμό!

Η Nissan είχε δώσει βάρος τα τελευταία χρόνια στα SUV μοντέλα της και πρωταγωνιστικό ρόλο στην γκάμα της έπαιζε το κορυφαίο από πλευράς πωλήσεων Qashqai, αλλά και το ιδιαίτερα ενδιαφέρον Juke μαζί με το επταθέσιο X-Trail. Τώρα ήρθε η ώρα της αλλαγής και για το Micra, το οποίο «παίζει» στη δημοφιλέστερη κατηγορία της ελληνικής αγοράς, εκείνη των supermini. Το νέο φαίνεται πάντως, ότι ήρθε για να ανακατέψει την τράπουλα και να διεκδικήσει μια θέση στην κορυφή.

Η εξωτερική εμφάνιση είναι το πρώτο στοιχείο που σου τραβάει την προσοχή με τις σύγχρονες γραμμές και τις μπόλικες ακμές να δημιουργούν όμορφο αποτέλεσμα. Τα φωτιστικά σώματα με το ακανόνιστο σχήμα ακολουθούν κι εκείνα τη λογική με τις πολλές γωνίες και η μάσκα με το χαρακτηριστικό "V" αποτελεί πλέον σήμα κατατεθέν για κάθε νέο μοντέλο της Nissan. Τέλος, οι δυναμικοί προφυλακτήρες με τα «πτερύγια» στο κάτω μέρος τους, αλλά και οι καμουφλαρισμένες χειρολαβές των πίσω πορτών, είναι δύο ακόμη νότες που συνεισφέρουν στο σπορ ύφος του.

Οι θετικές εντυπώσεις, που αποκομίζεις από την εξωτερική εμφάνιση, δεν διαλύονται ανοίγοντας την πόρτα, με την καμπίνα να είναι όμορφη και λειτουργική. Η διχρωμία που συναντάμε στις ακριβότερες εκδόσεις, αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο την αίσθηση και το σύστημα infotainment με τη μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα ενσωματώνει...

Διαβάστε όλόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!