Από τις πίστες στην κουζίνα ο Γκροζάν!

Gazzetta team
Από τις πίστες στην κουζίνα ο Γκροζάν!
Ο Ρομάν Γκροζάν αποφάσισε να βγάλει ένα βιβλίο μαγειρικής μαζί με τη σύζυγό του, με τον Γάλλο να ζητάει τη βοήθεια του κόσμου για την επιλογή του εξώφυλλου!

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Όχι, δεν αποφάσισε να το γυρίσει στη μαγειρική, αλλά να δώσει μία μικρή βοήθεια στη σύντροφό του. Ο Ρομάν Γκροζάν θα κυκλοφορήσει βιβλίο μαγειρικής μαζί με τη Μαριόν Ζολς, και μάλιστα ζήτησε από τον κόσμο να τον βοηθήσει στην επιλογή του εξώφυλλου μέσω του λογαριασμού του στο facebook.

Εκεί ανέβασε δύο φωτογραφίες με τη Γαλλίδα δημοσιογράφο, ώστε το κοινό να προτιμήσει τη μία εξ' αυτών. «Όπως σας είπα, η Μαριόν κι εγώ έχουμε ένα συλλογικό πρότζεκτ. Σε λίγες εβδομάδες θα μοιραστούμε μαζί σας το κοινό μας πάθος για τη μαγειρική μ' ένα βιβλίο (σύντομα στη διάθεσή σας).

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να επιλέξουμε τη φωτογραφία του εξώφυλλου του βιβλίου. Ψηφίστε την αγαπημένη σας πατώντας like! Η επιλογή είναι δική σας», έγραψε ο Γάλλος. Ωστόσο, δεν αναμένεται το εν λόγω βιβλίο να έχει συνταγή για το πώς να... μαγειρέψει κανείς τα φρένα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!