Στην αγορά της Formula1 υπάρχει και ο Βερλάιν

Gazzetta team
Στην αγορά της Formula1 υπάρχει και ο Βερλάιν
Μπορεί να γίνεται μεγάλος... ντόρος για τα μεγάλα ονόματα της Formula1, όμως στην αγορά ενόψει του 2018 υπάρχει και ο Πασκάλ Βερλάιν.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Από τη στιγμή που λήγουν πολλά συμβόλαια, τα μεγάλα ονόματα της Formula1 είναι αυτά που συγκεντρώνουν τα βλέμματα στη λεγόμενη silly season. Κάθε μέρα οι φήμες φουντώνουν ολοένα και περισσότερο, με δεδομένο ότι οι ομάδες δεν ανακοινώνουν οδηγούς για το 2018, όμως στην αγορά... παίζουν και άλλοι μπάλα.

Όπως ο Πασκάλ Βερλάιν. Ο Γερμανός πιστεύει ότι έχει αποκτήσει... μνηστήρες, αφού καταφέρνει να προκρίνεται στο Q2 ή ακόμα και στο Q3, καθώς και να παίρνει βαθμούς με τα πιο αδύναμα μονοθέσια. «Πιστεύω ότι έχουν παρατηρήσει πως έχω μαζέψει βαθμούς με μονοθέσια, που υπό φυσιολογικές συνθήκες δε θα έπαιρναν ποτέ. Δεν ανησυχώ γι' αυτό.

Ο στόχος μου είναι μία μέρα να βρεθώ σε ομάδα, με την οποία θα μπορέσω να κερδίζω αγώνες, να ανεβαίνω τακτικά στο βάθρο και να παλεύω για πρωταθλήματα. Αυτή τη στιγμή δεν έχω αυτά τα εργαλεία», δήλωσε ο πιλότος της Sauber.

Βέβαια, είναι άτυχος επειδή δύσκολα θα βρει θέση σε κάποια από τις μεγάλες ομάδες, όσο υψηλες βλέψεις κι αν έχει, ενώ έχασε την ευκαιρία στη Mercedes, όταν αποχώρησε ξαφνικά πέρυσι ο Νίκο Ρόσμπεργκ, με τα «ασημί βέλη» να προτιμούν τον Βαλτέρι Μπότας.

«Ο Βαλτέρι κάνει καλή δουλειά και το αξίζει», πρόσθεσε ο πρωταθλητής του DTM για το 2015. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δε γνωρίζει σε ποια ομάδα θα βρίσκεται το 2018, παρά μόνο είναι βέβαιος πως έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, με την απόδοσή του στην πίστα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!