Το νέο look του Χάμιλτον (pics)

Gazzetta team
Το νέο look του Χάμιλτον (pics)
Νέο look έχει ο Λιούις Χάμιλτον, που το παρουσίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με το οποίο θέλησε να κάνει εντύπωση.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Το 2015 ήταν το ξανθό μαλλί, φέτος όμως δεν άλλαξε κάτι στο χρώμα. Ο Λιούις Χάμιλτον έδειξε ότι κάνει, ήδη, τις επιλογές του σε στιλιστικά θέματα, ειδικά όσον αφορά τα μαλλιά του. Ο Βρετανός αυτή τη φορά επέλεξε κάτι διαφορετικό για νέο look, το οποίο παρουσίασε στο Instagram, θέλοντας να κάνει εντύπωση.

Πέρα από τη μάχη του τίτλου με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο Χάμιλτον δείχνει ότι συνάμα βαδίζει σ' έναν άλλον κόσμο, αφού κάνει τη δική του ζωή παρέα με διάσημους φίλους και διάσημες φίλες του. Έτσι, λοιπόν, τώρα την... είδε ράπερ, καθώς έκανε ράστα, αν διακρίνεται καλά από τη φωτογραφία, με δύο λωρίδες να πέφτουν στο πλάι.

Μάλιστα, στη φωτό που έχει ανεβάσει, προτίμησε για ντύσιμο ένα κόκκινο πουκάμισο με διάφορα σχέδια και μία φόρμα με μαύρο και κόκκινο.

Με αυτόν τον τρόπο, ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής ελπίζει να ανατρέψει τα δεδομένα στη βαθμολογία και να βρεθεί αυτός στην κορυφή, τη στιγμή που η αλλαγή στο ξανθό πριν από δύο χρόνια δεν τον είχε επηρεάσει, αφού ήταν πρώτος και ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην ίδια θέση.

New everything, who dis?!

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!