Αποκαλύπτουμε το νέο Mitsubishi Expander

Πέτρος Πιτσίνης
Αποκαλύπτουμε το νέο Mitsubishi Expander
Δείτε τις πρώτες εικόνες του νέου πολυμορφικού crossover με θέσεις έως και για 7 επιβάτες, που θα αποκαλύψει η ιαπωνική εταιρεία στις 10 Αυγούστου 2017.

Η Mitsubishi Motors θα αποκαλύψει ένα συμπαγές σε διαστάσεις αλλά ευρύχωρο Crossover MPV, για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Ινδονησίας, στις 10 Αυγούστου 2017.

Το νέο συμπαγές crossover MPV θα είναι ένα μοντέλο που θα συνδυάζει την εξαιρετική άνεση και ευελιξία ενός MPV με τις επιδόσεις, την αντοχή και τη στιβαρότητα ενός SUV.

Το Expander έρχεται φορτωμένο με τεχνολογίες και είναι προϊόν της τεχνογνωσίας της εταιρίας στα μοντέλα SUV. Το crossover MPV θα πραγματοποιήσει την είσοδο του στην αγορά της Ινδονησίας το φθινόπωρο του 2017.

Με ένα εξ’ αρχής σχεδιασμένο, μεταβλητό εσωτερικό, το νέο μοντέλο θα προσφέρει την καλύτερη ευρυχωρία στην κατηγορία του, για να ταξιδεύουν άνετα μέχρι επτά επιβάτες. Επίσης, προσαρμόζεται γρήγορα και έξυπνα σε ποικίλες συνθήκες φορτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς η Mitsubishi δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικά, το νέο μοντέλο θα ονομάζεται Expander. Οι διαστάσεις του παραπέμπουν στην κατηγορία C, με μήκος 4.475 χιλ., πλάτος 1.750 και ύψος 1.700.

Το προηγμένο εμπρός τμήμα DYNAMIC SHIELD, τα μεγάλα ανάγλυφα εμπρός και πίσω φτερά και η μεγάλη απόσταση από το έδαφος θα είναι η πρώτη ορατή απόδειξη των αναμενόμενων σοβαρών επιδόσεων και της στιβαρότητας του μοντέλου, που θα παραπέμπουν άμεσα σε SUV.

Στο πεδίο των κινητήρων, επισήμως η Mitsubishi δεν έχει ανακοινώσει οτιδήποτε, ωστόσο βασικός κινητήρας για την εσωτερική αγορά της Ινδονησίας αναμένεται ένα τετρακύλινδρο σύνολο βενζίνης 1.5 λίτρων.

Το νέο μοντέλο θα κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιο της MMC στην Ινδονησία και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα παρουσιαστεί στην Ευρώπη. Σε 15 μέρες το αργότερο όμως, θα γνωρίζουμε πολλά περισσότερα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!