Κάνε δικό σου το νέο Ibiza και κέρδισε ταξίδι στη Βαρκελώνη (pics)

Gazzetta team
Κάνε δικό σου το νέο Ibiza και κέρδισε ταξίδι στη Βαρκελώνη (pics)
Η Seat δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της να οδηγήσουν το νέο Ibiza, να το αγοράσουν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου και να μπουν στην κλήρωση για ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη.

Το νέο Ibiza βρίσκεται, πλέον, και στην Ελλάδα, με τη Seat να δίνει μία μοναδική ευκαιρία στους πελάτες. Για την ακρίβεια, δίνει την ευκαιρία σε όσους μεταβούν σε μία από τις εκθέσεις της μάρκας στη χώρα μας να οδηγήσουν το νέο μοντέλο, να το κάνουν δικό τους μέχρι και 15 Οκτωβρίου και αυτόματα να μπουν στην κλήρωση για ένα μοναδικό ταξίδι στη Βαρκελώνη.

Όσον αφορά το νέο Ibiza, είναι φτιαγμένο για να κινητοποιεί ψυχή τε και σώματι, συμβολίζει την ελευθερία της επιλογής, να είστε ο εαυτός σας και να βρίσκεστε σε κίνηση. Όπου κι αν σας βγάλει ο δρόμος σας, ανάψτε τα φώτα Full LED και προχωρήστε με στιλ. Το περιπετειώδες πνεύμα παρέχεται στον βασικό εξοπλισμό, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό του αυτοκινήτου.

Θέλετε να χορέψετε σαν να μην σας βλέπει κανείς; Δυναμώστε τον ήχο των ηχείων BeatsAudio™. Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω της τεχνολογίας Full Link με οθόνη Navi 8 ιντσών, ενώ είναι διαθέσιμο και το σύστημα χωρίς κλειδί, καθώς και κάμερα οπισθοπορείας. Θέλετε να φτάσετε πιο γρήγορα;

Το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης δίνει... αέρα στα πανιά σας. Επίσης, έχει δοθεί προτεραιότητα στην ασφάλεια, με το Adaptive Cruise Control, το Front Assist, το Σύστημα Ανίχνευσης Κούρασης, τους 6 αερόσακους, καθώς και το Speed Limiter, τα οποία σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαδρομή.

Από εκεί και πέρα, μπορείτε να απολαύσετε τα διάφορα αξεσουάρ, όπως για τη μεταφορά ποδηλάτων ή επιπλέον αποσκευών, ώστε να πάρετε ό,τι θέλετε μαζί σας στις διακοπές. Ακόμη, οι ζάντες είναι 18 και 17 ιντσών και βγαίνουν σε διαφορετικά χρώματα, ενώ εσωτερικά διακρίνονται αλλαγές. Από το τιμόνι, τα πατάκια και τα πεντάλ μέχρι τα μαρσπιέ και τον μοχλό αλλαγής ταχυτήτων.

Αυτές δίνουν μία άλλη αίσθηση εντός του αυτοκινήτου, με κάθε εσωτερική λεπτομέρεια να προσαρμόζεται σε τρεις έντονους σχεδιασμούς, τους Sport, Trend και Urban Tech, με το κόκκινο και το μαύρο να κυριαρχούν. Όσον αφορά τους κινητήρες, η Seat έχει... παίξει οικονομικά, με τους... χιλιάρηδες σε όλες τις εκδόσεις, ενώ οι τιμές ξεκινούν από τα 11700 ευρώ

Αναλυτικά:

Έκδοση Κινητήρας Απόδοση Μέγιστη Ταχύτητα Επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα Τιμή

Reference 1.0 MPI 75 ίπποι 95 Nm ροπή 167 χλμ./ώρα 14,7 δευτερόλεπτα 11700 ευρώ

Style 1.0 Eco TSI 95 ίπποι 175 Nm ροπή 182 χλμ./ώρα 10,9 δευτερόλεπτα 13050 ευρώ

Style 1.0 Εco TSI 115 ίπποι 200 Nm ροπή 195 χλμ./ώρα 9,3 δευτερόλεπτα 13050 ευρώ

Xcellence 1.0 Eco TSI 95 ίπποι 175 Nm ροπή 182 χλμ./ώρα 10,9 δευτερόλεπτα 14550 ευρώ

Xcellence 1.0 Εco TSI 115 ίπποι 200 Nm ροπή 195 χλμ./ώρα 9,3 δευτερόλεπτα 14550 ευρώ

FR 1.0 Εco TSI 115 ίπποι 200 Nm ροπή 195 χλμ./ώρα 9,3 δευτερόλεπτα 15050 ευρώ

Βέβαια, εξ' αυτών ξεχωρίζει η νέα σπορ έκδοση FR, με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, πανοραμική ηλιοροφή, γυαλιστερές μαύρες εξωτερικές λεπτομέρειες και μαύρη ταπετσαρία με έντονη χρωματιστή ραφή. Μάλιστα, με το styling kit, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης ενός σπόιλερ στον μπροστινό προφυλακτήρα και πλευρικές ποδιές, καθώς και διαχύτη με σπόιλερ στο πίσω μέρος για μία κλασική αγωνιστική εμφάνιση στο χρώμα της επιλογής σας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!