Πέντε-έξι χρόνια στη Formula1 και μετά η... μόδα για Χάμιλτον!

Gazzetta team
Πέντε-έξι χρόνια στη Formula1 και μετά η... μόδα για Χάμιλτον!
Μερικά ακόμη χρόνια θα βλέπουμε τον Λιούις Χάμιλτον στη Formula1, ενώ με το πέρας της καριέρας του έχει σκοπό να ασχοληθεί με τη μόδα!

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Μπορεί να έχει συμπληρώσει 32 χρόνια ζωής και το συμβόλαιό του να λήγει την επόμενη χρονιά, όμως ο Λιούις Χάμιλτον φαίνεται ότι ακόμα έχει μέλλον στη Formula1. Ο Βρετανός είχε συζήτηση με τη Σερένα Ουίλιαμς για το περιοδικό Interview και αποκάλυψε τα σχέδιά του, τόσο για την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όσο και για μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του.

«Έχουν μείνει ακόμη πέντε ή έξι χρόνια από την καριέρα μου», είπε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται στο κυνήγι του τέταρτου τίτλου του. Όσο για το μετέπειτα, οι περισσότεροι αναλαμβάνουν χρέη τηλεσχολιαστή για το Sky Sports, το BBC και... πάει λέγοντας ή τον ρόλο του μάνατζερ, όχι όμως ο Χάμιλτον.

Ο πιλότος της Mercedes θέλει να αποφύγει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, με τον ίδιο να έχει σκοπό να ασχοληθεί με τη μόδα και να φτιάξει τη δική του συλλογή ρούχων. «Μετά το τέλος της καριέρας μου, θέλω να αποφύγω να γίνω σχολιαστής ή μάνατζερ. Θα συνεχίσω να εξερευνώ τις επιλογές μου και θα προκύψει το τι θα κάνω, πέρα από το άθλημά μου.

Μου αρέσει να δημιουργώ, να έχω τη δική μου γραμμή στα ρούχα. Μπορώ να φανταστώ ότι θα έχω συλλογές με διαφορετικούς καλλιτέχνες», πρόσθεσε ο Χάμιλτον. Τέλος, ξεκαθάρισε πως οι νίκες δεν είναι το παν και ότι γίνεται πιο δυνατός, όταν είναι μακριά από αυτές. «Σε κάποια φάση δεν άφηνε το δωμάτιό μου στο ξενοδοχείο για τέσσερις ημέρες.

Τώρα, με την ωριμότητα, έχω αντιληφθεί ότι οι νίκες δεν είναι το παν. Έχει να κάνει με το ταξίδι, ειδικά στο άθλημά μου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην ομάδα μου και πρέπει να έχω συνείδηση γι' αυτούς. Οπότε, οι νίκες είναι ο πρώτος στόχος, τα παθήματα έχουν γίνει μαθήματα και όταν δεν κερδίζω γίνομαι πιο δυνατός».

Έτσι, φαίνεται ότι έχει σκοπό να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο από αυτόν που παίρνουν συνήθως οι οδηγοί αγώνων, με το πέρας της καριέρας τους στον αθλητισμό. Μάλιστα, κάποιοι άλλοι αναλαμβάνουν ρόλους συμβούλου ή άλλο πόστο στις ομάδες, με τις οποίες έτρεχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Για παράδειγμα, ο Τζένσον Μπάτον έχει παραμείνει ως πρεσβευτής και αναπληρωματικός πιλότος της McLaren, με στόχο την επιστροφή στη δράση το 2018, τη στιγμή που ο Αλέν Προστ εμπλέκεται για τα καλά στα μηχανοκίνητα σπορ, έχοντας τη δική του ομάδα στη Formula E και όντας ειδικός σύμβουλος της Renault στην F1 από φέτος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!