Θρήνος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μotocross

Γιώργος Βαρίνος
Θρήνος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μotocross
O Μολδαβός αναβάτης Ίγκορ Κουχαρτσούκ σημείωσε άσχημη πτώση στον αγώνα του Α’ σκέλους του τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων και κατέληξε μέσα στην πίστα.

Ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο νεαρός δεν τα κατάφερε και κατέληξε επιτόπου. Η διοργάνωση μετά από το τραγικό αυτό συμβάν αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα και τη μη πραγματοποίηση του Β’ σκέλους. Η επίσημη ανακοίνωση της FIM Europe λέει τα παρακάτω:

«Με μεγάλη μας λύπη σας ενημερώνουμε για τον τραγικό θάνατο του νεαρού αναβάτη Ίγκορ Κουχαρτσούκ από τη Μολδαβία που συμμετείχε στον αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Motocross 85 κ.εκ. στο Loket της Τσεχίας σήμερα. Μετά από μια πτώση με τη μοτοσικλέτα του κατά τη διάρκεια της οποίας υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς, ο αγώνας σταμάτησε αμέσως. Παρά τις προσπάθειες της ομάδας των γιατρών της διοργάνωσης που βρέθηκαν αμέσως εκεί αλλά και την παρουσία της ιατρικής ομάδας του ελικοπτέρου, δυστυχώς ο νεαρός αθλητής κατέληξε. Ως ένδειξη σεβασμού, ο Ευρωπαϊκός αγώνας ΜΧ 85 κ.εκ. που ήταν προγραμματισμένος για αύριο ακυρώνεται. Οι FIM Europe, FIM, YouthStream, ACCR και το Motoclub Loket εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια, τους φίλους και την ομάδα του Ίγκορ.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!