«Ο Στόουνερ θα μπορούσε να πάρει όσους τίτλους ήθελε»

Πέτρος Πιτσίνης
«Ο Στόουνερ θα μπορούσε να πάρει όσους τίτλους ήθελε»
O Ραμόν Φορσάδα, μηχανικός με μεγάλη πείρα στο MotoGP, υποστηρίζει ότι ο πρώην οδηγός αγώνων και νυν οδηγός εξέλιξης της Ducati είναι ένας από τους καλύτερους αναβάτες και θα μπορούσε να είχε πετύχει πολλά.

Το 2006, ένα μεγάλο όνομα έκανε την εμφάνισή του στο MotoGP, αυτό του Κέισι Στόουνερ. Ο Αυστραλιανός αναβάτης κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2007, 2011) όμως ο Ραμόν Φορσάδα, γνωστό όνομα στην κορωνίδα του δίτροχου μηχανοκίνητου αθλητισμού, υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να είχε πάρει όσα ήθελε, σε δηλώσεις του στο motorsport.com.

Επιπλέον, σημειώνει χαρακτηριστικά ότι τα λάστιχα της Michelin που χρησιμοποιούσε δεν ταίριαζαν στο στιλ του και ότι τα Bridgestone που δοκίμασε στη συνέχεια του «έκατσαν» πολύ καλύτερα. Ο Ισπανός, που σήμερα είναι αρχιμηχανικός στο τιμ του Βινιάλες (Yamaha), τον περιγράφει σαν «τέρας» πάνω στη μοτοσικλέτα.

«Ήξερε ότι είναι γρήγορος, υποθέτω. Αυτό όμως δεν μας αφορά. Έπρεπε να του δώσεις τη μηχανή ακριβώς όπως εκείνος την ήθελε και μετά θα ήταν σε θέση να κάνει κάτι εξαιρετικό. Θα μπορούσε να έρθει στην πίστα χωρίς να την ξέρει καθόλου και στον τρίτο γύρο να σημειώσει ρεκόρ! Δεν έχω γνωρίσει ποτέ άτομο με τόσο μεγάλο έμφυτο ταλέντο σαν εκείνον. Θα μπορούσε να κατακτήσει όσους τίτλους ήθελε».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!