Μια μοναδική Lamborghini στο σφυρί! (pics)

Πέτρος Πιτσίνης
Μια μοναδική Lamborghini στο σφυρί! (pics)
Με ένα μόλις κομμάτι να κυλά τους τροχούς του στη Γη, η εν λόγω Lamborghini είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά αυτοκίνητα και θα δημοπρατηθεί για δεύτερη φορά, αφού την πρώτη δεν κατάφερε να βρει αγοραστή.

Το 2006 η Lamborghini δημιούργησε το Concept S, ένα πρωτότυπο μοντέλο που θα έφτιαχνε σε μόλις 100 αντίτυπα, για τους εκλεκτούς πελάτες της. Ύστερα από λίγο, η φίρμα συνειδητοποίησε πως το κόστος αυτής της παραλλαγής της Gallardo ήταν τεράστιο, οπότε εγκατέλειψε το αρχικό πλάνο και τελικά, μόλις ένα αντίτυπο πέρασε από τη γραμμή παραγωγής.

Το αυτοκίνητο δεν είναι ένα από αυτά που το αγοράζεις αποκλειστικά για το γκαράζ, αφού λειτουργεί κανονικότατα και μπορεί να πάρει πινακίδες ώστε να κυκλοφορεί σε δημόσιους δρόμους. Το 2015 είχε βγει ξανά σε δημοπρασία όμως δεν βρέθηκε κανείς για να την αγοράσει.

Στις 18 Αυγούστου του 2017 θα βρεθεί ξανά στο «σφυρί», μέσω ενός από τους πιο διάσημους οίκους δημοπρασιών στον κόσμο, τον RM Sothebys. Με μόλις 180 χιλιόμετρα στο οδόμετρο είναι πράγματι αμεταχείριστη και έχοντας δύο συμμετοχές στα καλλιστεία αυτοκινήτων Concours d'Elegance στο βιογραφικό της, η Lamborghini Concept S είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά τετράτροχα που μπορεί να αγοράσει κανείς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!