Ένα Mazda MX-5 με κρίση ταυτότητας! (pics)

Πέτρος Πιτσίνης
Ένα Mazda MX-5 με κρίση ταυτότητας! (pics)
Καθαρόαιμο αγωνιστικό για χρήση πίστας ή χαλαρές καλοκαιρινές βόλτες με κατεβασμένη οροφή; Αν η απάντησή σας είναι «και τα δύο», τότε το παρακάτω Miata είναι αυτό που σας ταιριάζει.

Το αμερικανικό τμήμα της Mazda είχε την ιδέα να παρουσιάσει τον... κένταυρο Χείρων της αυτοκίνησης, παντρεύοντας ένα αγωνιστικό MX-5 με ένα συμβατικό! Η πλευρά του οδηγού είναι εξοπλισμένη με ένα σκληροπυρηνικό μπάκετ κάθισμα, roll cage, διάφορα αγωνιστικά συστήματα ασφαλείας και δεν υπάρχει ούτε δείγμα μοκέτας ή επένδυσης στο πάτωμα.

Στην πλευρά του συνοδηγού από την άλλη συναντάμε ένα δερμάτινο κάθισμα, ταμπλό και ο,τι άλλο θα έβρισκε κανείς σε ένα εργοστασιακό MX-5, όπως το high-end ηχοσύστημα της Bose. Η προσοχή στη λεπτομέρεια της κατασκευής είναι άξια σημασίας, αφού βλέπουμε πως στην κονσόλα υπάρχει η μισή οθόνη του συστήματος πολυμέσων, η κουκούλα καλύπτει μόνο το κεφάλι του συνοδηγού και το roll cage προστατεύει μόνο τον οδηγό!

Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε πως οι αριστεροί τροχοί έχουν άλλες, ελαφρύτερες ζάντες, ελαστικά υψηλών επιδόσεων, αναβαθμισμένο σύστημα φρένων και διαφορετική ανάρτηση από τους αντίστοιχους της δεξιάς πλευράς, οι οποίοι έχουν παραμείνει ανέγγιχτοι. Δείτε τις φωτογραφίες!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!