Πως βρέθηκε ένα SUV στην οροφή του σπιτιού;

Πέτρος Πιτσίνης
Πως βρέθηκε ένα SUV στην οροφή του σπιτιού;
Στο Σεντ Λούις των ΗΠΑ ένα σπίτι δέχθηκε την επίσκεψη του σπάνιου αυτού «πελαργού», που δεν ήρθε από τον ουρανό αλλά από τον δρόμο.

Αυτό το τροχαίο δυστύχημα ανήκει στην κατηγορία «δύσκολο να το πιστέψεις». Τα μάτια βλέπουν ένα τεράστιο SUV στην οροφή ενός σπιτιού. Η λογική όμως δεν μπορεί να εξηγήσει πως βρέθηκε εκεί. Διότι σε αυτή τη γειτονιά του Σεντ Λούις, δεν υπάρχουν γέφυρες, ούτε ράμπες απογείωσης για αγώνες επίδειξης.

Αυτό που ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία της πόλης, είναι πως ούτε η ίδια μπορεί να εξηγήσει την πτήση και την κατάληξη του αυτοκινήτου στην οροφή του σπιτιού του Μπρους Ρέντινγκ, που ευτυχώς εκείνη την ώρα ούτε ο ίδιος, ούτε άλλο μέλος της οικογένειάς του βρισκόταν μέσα.

Ο οδηγός του GMC βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένος στην εντατική του νοσοκομείου και δεν μπορεί να διαφωτίσει περισσότερο τα αίτια του δυστυχήματος. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ο οδηγός παραβίασε Stop, χτύπησε σε κράσπεδο και η συνέχεια είναι μια αλληλουχία απίστευτων συμπτώσεων που μόνο η επιστήμη της Φυσικής μπορεί να εξηγήσει.

Προφανώς η ταχύτητα του SUV ήταν τρεις ή και τέσσερις φορές μεγαλύτερη των 30 χλμ./ώρα, που είναι το όριο στην κατοικημένη αυτή περιοχή. Κάποιο παρτέρι ή το πεζοδρόμιο σε συνδυασμό με την μεγάλη ταχύτητα, λειτούργησαν ως η ράμπα που έστειλε το GMC στην κεραμοσκεπή του –τυχερού μέσα στην ατυχία του- Ρέντινγκ.

Το αποτέλεσμα είναι ότι το αυτοκίνητο προφανώς καταστράφηκε, το σπίτι έγινε σχεδόν οικόπεδο και μια ζωή κρέμεται από μια κλωστή, με ένα μεγάλο «γιατί» να πλανάται ως ερώτημα, όπως σε όλα σχεδόν τα δυστυχήματα που έχουν ως γενεσιουργό αιτία την αμετροέπεια, που ξεπερνά κάθε όριο και λογική.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!