Προσφέρει... χρυσό τριετές στον Φέτελ η Ferrari

Gazzetta team
Προσφέρει... χρυσό τριετές στον Φέτελ η Ferrari
Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Ferrari κατέθεσε πρόταση επέκτασης του συμβολαίου στον Σεμπάστιαν Φέτελ για τρία χρόνια με... χρυσές απολαβές.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Πολύς ντόρος γίνεται για το μέλλον του Σεμπάστιαν Φέτελ, καθώς φέτος λήγει το συμβόλαιό του με τη Ferrari. Μέχρι τώρα έχει ειπωθεί και γραφτεί ότι... ψάχνεται για μονοετές με τη Scuderia, ώστε να υπάρχει η πιθανότητα για... μετακόμιση στη Mercedes το 2019, πως βρίσκεται σε επαφή με τον Τότο Βολφ, τον οποίο προσκάλεσε στα γενέθλιά του, αλλά και ότι η ομάδα του Μαρανέλο πιέζει για νέο τριετές συμβόλαιο.

Ωστόσο, η γαλλική ιστοσελίδα Auto Hebdo φέρνει νέα δεδομένα στο... φως. Για την ακρίβεια, αναφέρει ότι η Ferrari έκανε πρόταση στον Γερμανό τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή για νέο τριετές και μάλιστα με... χρυσές απολαβές. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, αυτές φτάνουν συνολικά τα 120 εκατομμύρια ευρώ, που σημαίνει 40 εκ. ευρώ ετησίως.

Μάλιστα, τονίζει πως για να παραμείνει ο Φέτελ θα πρέπει να συνεχίσει και ο Κίμι Ραϊκόνεν, αφού ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας φαίνεται πως εμπιστεύεται μόνο τον Iceman ως ομόσταυλο. Και σε ό,τι αφορά τον Φινλανδό, από την Auto Hebdo προκύπτουν επίσης νέα δεδομένα.

Αυτά κάνουν λόγο για επέκταση συμβολαίου στον Κίμι για ένα χρόνο έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Σέρτζιο Μαρκιόνε να περιμένει απάντηση αν θα δεχτεί την πρόταση ή θα την απορρίψει. Έτσι, λοιπόν, οι επιλογές των δύο πιλότων φαίνεται ότι θα... ξεκλειδώσουν και την αγορά, αφού επιβεβαιώθηκε η παραμονή του Μαξ Φερστάπεν στη Red Bull και οι όποιες επαφές του Ολλανδού με ομάδες θα είναι για το 2019.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!