Θα γίνει το... deal McLaren, Mercedes ενόψει 2018;

Gazzetta team
Θα γίνει το... deal McLaren, Mercedes ενόψει 2018;
Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο επιστροφής της McLaren στους κινητήρες της Mercedes, μετά τα προβλήματα της Honda.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Πολλούς... πονοκεφάλους έχει προκαλέσει η Honda στη McLaren τα τρία αυτά χρόνια της νέας συνεργασίας τους. Σύμφωνα με όσα λένε οι δύο οδηγοί και άνθρωποι της ομάδας του Γουόκινγκ, είναι αξιόπιστο το σασί και έχουν αφήσει να ενοηθεί ότι με άλλον κινητήρα θα είχαν τη δυνατότητα για πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Έτσι, οι Βρετανοί έχουν αρχίσει να σκέφτονται το ενδεχόμενο επιστροφής στους κινητήρες της Mercedes, με την οποία έχουν συνεργαστεί για πολλά χρόνια και έχουν πανηγυρίσει νίκες κι έναν τίτλο το 1998. Βέβαια, δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θα επιθυμούν τα «ασημί βέλη» να δώσουν τον κινητήρα τους σε μία ομάδα, που θέλει να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, τη στιγμή που αυτή του Μπράκλεϊ κάνει πρωταθλητισμό.

Όπως και να έχει, όμως, θα πρέπει σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις, κάτι που τόνισε και ο Φερνάντο Αλόνσο, αφού μπροστά υπάρχει η εξέλιξη του νέου μονοθεσίου, που ξεκινάει από το καλοκαίρι για τις περισσότερες ομάδες. Έτσι, θα πρέπει στη McLaren να ξέρουν αν θα κλείσουν το... deal με τη Mercedes ή με άλλον κατασκευαστή, ώστε να απογασίσουν αν θα συνεχίσουν ή όχι με τη Honda σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πάντως, να σημειωθεί ότι το 2015 είχε εξετάσει μία τέτοια περίπτωση και η Red Bull ενόψει 2016, μετά τα προβλήματα με τη Renault, με τον Κρίστιαν Χόρνερ να αποκαλύπτει ότι ο Ζακ Μπράουν του μίλησε γι' αυτό και του είπε ότι είναι σαν να βλέπει την ίδια ταινία! Τελικά, οι «κόκκινοι ταύροι» συνέχισαν τη συνεργασία τους με τη γαλλική εταιρεία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!