Το Piaggio Wi-Bike πάει διακοπές

Πέτρος Πιτσίνης
Το Piaggio Wi-Bike πάει διακοπές
Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να είναι η απόλυτη λύση όχι μόνο στην πόλη αλλά και στις ξένοιαστες στιγμές των διακοπών.

Το Piaggio Wi-Bike γιορτάζει το καλοκαίρι 2017 στο Dolce Vita Golfo Aranci σε μία εκδήλωση που, έως τις 23 Αυγούστου, θα ζωντανέψει τη μαγευτική ακτή της βόρειας Σαρδηνίας.

Όσοι βρίσκονται εκεί σε διακοπές, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να εκτιμήσουν την προηγμένη μετακίνηση, απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον, η οποία προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες συνολικά στην ποιότητα ζωής. Το Piaggio Wi Bike συνδυάζει την καθημερινή μετακίνηση, τη σωματική άσκηση και τη διασκέδαση σε ένα εξαιρετικά προηγμένο μέσο μεταφοράς, το οποίο ξεχωρίζει για τη δυνατότητα διασύνδεσης με το Internet και την αλληλεπίδραση με τον αναβάτη του.

Στο προσωρινό κατάστημα της Piaggio στον παραλιακό δρόμο του Golfo Aranci, δύο δωρεάν test ride είναι προγραμματισμένα :

- Πρωινό test ride (από τις 9:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ.) με ελεύθερη διαδρομή

- Βραδινό test ride (από τις 5:00 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα) με πλοηγό και χαρτογραφημένη διαδρομή

Όποιος πραγματοποιήσει τη δοκιμή, θα έχει την ευκαιρία να αγοράσει το Wi-Bike σε ειδική τιμή.

Το Piaggio Wi-Bike διατίθεται σε τέσσερα πακέτα εξοπλισμού (Comfort, Comfort Plus, Active, Active Plus) και διαθέτει ένα ηλεκτρικό μοτέρ που παρέχει τρία επίπεδα υποβοήθησης πεταλιού (Standard, City, Hill), χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία DEA (Dynamic Engine Assistance), μετατρέποντας το Wi-Bike σε ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα εκγύμνασης.

Χάρη στην τεχνολογία PMP (Piaggio Multimedia Platform), το smartphone συνδέεται με το Wi-Bike μέσω Bluetooth και προβάλλει τα δεδομένα της προπόνησης μέσω εφαρμογής, βοηθώντας στην επίτευξη των στόχων του αναβάτη όσον αφορά τους καρδιακούς παλμούς ή την κατανάλωση θερμίδων. Παράλληλα, το smartphone μετατρέπεται σε υπολογιστή ταξιδιού με πλήρη έλεγχο των λειτουργιών του μοτέρ και προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας, χάρη στον ενσωματωμένο δορυφορικό αντικλεπτικό μηχανισμό και το σύστημα ειδοποιήσεων.

Το Wi-Bike είναι επίσης συνώνυμο της κοινότητας: στο τέλος κάθε διαδρομής ο αναβάτης μπορεί να μοιραστεί με τους φίλους του, στα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα, τα δεδομένα για την εμπειρία που μόλις έζησε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!