Αυτόματο Citroen C1 σε τιμή πρόκληση

Πέτρος Πιτσίνης
Αυτόματο Citroen C1 σε τιμή πρόκληση
Συμπαγείς διαστάσεις, οικονομικός κινητήρας, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και κόστος μόλις 11.119€, συνθέτουν το κατά Citroen ιδανικό όχημα πόλης.

Η Citroen για ακόμη μία φορά δίνει λύση για οικονομικές και άνετες μετακινήσεις στην πόλη, αφού προσφέρει σε ασυναγώνιστη τιμή την έκδοση 1.0 VTi 68 Feel iTouch του C1 με αυτόματο κιβώτιο.

Δυναμικό σε εμφάνιση, αλλά και χαρακτήρα, το Citroen C1 προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις, χωρίς να θυσιάσει τίποτα από την οικονομική λειτουργία που παραδοσιακά το χαρακτήριζε.

Το C1 είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για αστικές και όχι μόνο μετακινήσεις, προσφέροντας προηγμένους οικονομικούς κινητήρες βενζίνης με χαμηλή κατανάλωση, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν εκδόσεις του μοντέλου που απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας.

Το Citroen C1 διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για ξέγνοιαστες μετακινήσεις, όπως 6 αερόσακους, ESP και τεχνολογία αιχμής με οθόνη αφής, σύστημα Mirror Screen και κάμερα οπισθοπορείας για άνετους ελιγμούς μέσα στην πόλη.

Μάλιστα η έκδοση με αυτόματο κιβώτιο, στα 11.119€, προσφέρεται σε ανταγωνιστικότερη τιμή από αυτή του μηχανικού, για ακόμη μεγαλύτερη άνεση και ξεκούραστες μετακινήσεις. Προλάβετε όμως, γιατί ισχύει για αυστηρά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Ταυτόχρονα ισχύει νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για όλες τις εκδόσεις του C1, ως εναλλακτική επιλογή στις υπάρχουσες προωθητικές ενέργειες.

Τα χαρακτηριστικά του νέου άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος είναι τα εξής: Προκαταβολή ανάλογα με την έκδοση, μηνιαία δόση από 183€, 0% επιτόκιο και 36 μήνες διάρκεια αποπληρωμής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!