«Κλείδωσαν» στη Red Bull οι Φερστάπεν, Ρικιάρντο

Gazzetta team
«Κλείδωσαν» στη Red Bull οι Φερστάπεν, Ρικιάρντο
Ο Κρίστιαν Χόρνερ ξεκαθάρισε ότι οι Μαξ Φερστάπεν και Ντάνιελ Ρικιάρντο θα βρίσκονται στη Red Bull και το 2018.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Τέλος στα όποια σενάρια έβαλε ο Κρίστιαν Χόρνερ για τους δύο οδηγούς της ομάδας του. Το ότι οι Μαξ Φερστάπεν, Ντάνιελ Ρικιάρντο δεσμεύονται με συμβόλαιο στη Red Bull είναι ήδη γνωστό, με τις περισσότερες φήμες να έχουν να κάνουν με τον Ολλανδό. Όμως, πλέον, είναι και οριστικό ότι αμφότεροι θα συνεχίσουν με τους «κόκκινους ταύρους».

Μάλιστα, ο πατέρας του Φερστάπεν, Γιος, ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε ότι ο γιος του θα είναι στην RBR και τη νέα χρονιά. «Είναι... κλειδωμένοι και δεν υπάρχει τόσο υψηλή τιμή, που να είναι αρκετή γι' αυτούς τους δύο.

Αμφότεροι οι οδηγοί μας είναι πολύ χαρούμενοι με την ομάδα και που θα βρίσκονται μαζί της την επόμενη χρονιά. Θα είναι οι οδηγοί μας το 2018», δήλωσε ο Χόρνερ από το Σίλβερστοουν. Ωστόσο, ο επικεφαλής της ομάδας του Μίλτον Κέινς επιβεβαίωσε ότι το συμβόλαιο του Ρικιάρντο λήγει στο τέλος του 2018.

Συνάμα, ενόψει 2019 αναμένεται να γίνει... πόλεμος μεταξύ των μεγάλων ομάδων για τον Φερστάπεν, κάτι που σημαίνει ότι του χρόνου θα είναι μία πολυάσχολη silly season και για τους Αυστριακούς. Πάντως, προς το παρόν η Red Bull είναι η μοναδική ομάδα που γνωρίζει τους οδηγούς της για την επόμενη χρονιά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!