Το Motor Festival πάει Μέγαρα και έχει πρωταγωνιστή εσένα (pics & vid)

Gazzetta team
Το Motor Festival πάει Μέγαρα και έχει πρωταγωνιστή εσένα (pics & vid)
Στην πίστα των Μεγάρων θα πραγματοποιηθεί το 8ο Motor Festival, με τον απλό κόσμο να είναι πρωταγωνιστής, καθώς θα έχει τη δυνατότητα να λάβει μέρος με το δικό του όχημα ο καθένας.

Το Motor Festival γίνεται σιγά-σιγά θεσμός και, μετά τη Λάρισα και το ΟΑΚΑ, θα διεξαχθεί για τρίτη φορά μέσα στη χρονιά, αυτή τη φορά στην πίστα των Μεγάρων. Αυτό θα είναι το 8ο event συνολικά και θα είναι ξεχωριστό, με εορταστική διάθεση, πρωτοπόρες παροχές και παρουσιάσεις! Μία εξ' αυτών έχει πρωταγωνιστή τον απλό κόσμο!

Τι εννοούμε; Ο καθένας θα έχει τη δυνατότητα να λάβει μέρος στην πίστα που θα φτιαχτεί με το αυτοκίνητό του, με τους διοργανωτές βέβαια να φροντίζουν για την ασφάλεια του κοινού. Το 8ο Motor Festival, λοιπόν, θα λάβει χώρα στα Μέγαρα το διήμερο 2-3 Σεπτεμβρίου και ο θεατής θα έχει την ευκαιρία να αφήσει τη θέση του στην κερκίδα και να ζήσει την απόλυτη εμπειρία για να γνωρίσει την αποθέωση από αυτούς που θα επιλέξουν να... καθίσουν στ' αυγά τους!

Ο κάθε λογής φίλαθλος, λοιπόν, θα μπορέσει να διεκδικήσει με το όχημά του τον τίτλο «The King of Roads», δηλαδή «Ο Βασιλιάς των Δρόμων», είτε με αυτοκίνητο, είτε με μοτοσικλέτα, είτε είναι άντρας, είτε γυναίκα, είτε είναι νέος, είτε έχει τα... χρονάκια του. Οι δηλώσεις συμμετοχών, λοιπόν, μέσω της σελίδας του Motor Festival στο Facebook (https://www.facebook.com/motorfestival.gr/) έχουν ξεκινήσει και θα πρέπει να τρέξετε να προλάβετε, καθώς σύντομα θα συμπληρωθεί η λίστα, αφού η διορία εκπνέει.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι για τους μικρούς ήρωες, τα παιδιά, θα υπάρχει εκπαίδευση για ασφαλή οδήγηση από πρωταθλητές οδηγούς, ενώ θα νοικιάζεται εξοπλισμός ασφαλείας σε όποιον θέλει να λάβει μέρος στο φεστιβάλ, αλλά δεν έχει τα απαραίτητα, όπως π.χ. κράνος, στολή, μπότες κ.α. Όπως λένε, λοιπόν, και οι διοργανωτές, «ακολουθείστε µας, στο νέο αυτό ταξίδι που ξεκινάµε από το 8ο Motor Festival και γίνετε µέρος του».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!