Το νέο συμβόλαιο του Χάμιλτον, το Λονδίνο και η Ferrari

Gazzetta team
Το νέο συμβόλαιο του Χάμιλτον, το Λονδίνο και η Ferrari
Η Mercedes έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον Λιούις Χάμιλτον για το νέο του συμβόλαιο, τη στιγμή που ο Τότο Βολφ τον υπερασπίστηκε για την απουσία του από το Λονδίνο και ο Βρετανός έχει εκφράσει την επιθυμία του να τελειώσει την καριέρα του στη Ferrari.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Μπορεί να μην συμπεριλαμβάνονται στα συμβόλαια που λήγουν φέτος, όμως φαίνεται ότι η Mercedes προσέχει για να έχει τον Λιούις Χάμιλτον και μετά το 2018. Αυτό του Βρετανού λήγει στο τέλος της επόμενης χρονιάς και τα σενάρια είναι πολλά. Ακόμα και για... μετακόμιση στη Ferrari, όπου θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Μάλιστα, τονίζεται πως έχει εκμηστυρευτεί αυτό το όνειρο στους φίλους του τους τελευταίους μήνες, ενώ γίνεται λόγος και για μία γερμανική ομάδα από τα «ασημί βέλη», με... πρώτο και καλύτερο τον Σεμπάστιαν Φέτελ από το 2019. Ωστόσο, η παγκόσμια πρωταθλήτρια έχει ξεκινήσει, ήδη, τις συζητήσεις με τον Βρετανό για το ενδεχόμενο ενός νέου συμβολαίου.

Άλλωστε, στο έως τώρα χρονικό διάστημα της συνεργασίας τους οι δύο πλευρές έχουν πανηγυρίσει νίκες και δύο τίτλους, κάτι που επιθυμούν να συνεχιστεί και στο μέλλον. «Έχουμε πολύ καλή σχέση και μιλάμε για το μέλλον, αν και το φετινό είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, οπότε επικεντρωνόμαστε στα αγωνιστικά τριήμερα.

Ο Λιούις συνδέεται άρρηκτα με τη Mercedes και τον λατρεύουμε ως οδηγό. Πιστεύω ότι ισχύει το ίδιο για εκείνον, όσον αφορά εμάς. Προσπαθούμε να έρθουμε σε συμφωνία για το μέλλον», είπε στο Sky Sports ο Τότο Βολφ. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των Γερμανών υπερασπίστηκε τον Χάμιλτον για την επιλογή του να πάει διακοπές στη Μύκονο, αντί να είναι παρών στο F1 Live London.

«Υπήρξαν μερικές ιστορίες... σκουπίδια ότι υπήρχαν προβλήματα μεταξύ του Λιούις και της ομάδας ή με μένα. Ο τρόπος που του επιτέθηκαν κάποια μέσα ενημέρωσης ήταν λάθος και άδικος. Του έχω δώσει την ελευθερία να οργανώνει τις ελεύθερες μέρες του με τον τρόπο που θέλει.

Αν νιώθει ότι πρέπει να είναι μακριά από το περιβάλλον της Formula1, να είναι με φίλους και πως αυτό τον βοηθάει να βγάζει απόδοση, τότε ας είναι έτσι. Είμαι πολύ εντάξει με αυτό και πάντα ήμουν. Πήραμε το ρίσκο ότι θα μπορούσα να μην το δουν με καλό μάτι (την απουσία του από το event).

Όμως, στην ομάδα και μεταξύ μας δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα. Του έχω πει ''πρέπει να κάνεις ό,τι είναι σωστό για το πρωτάθλημα και αν αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι αυτά τα ρεπό, τότε πάρτα, δεν έχω πρόβλημα''. Συμφωνήσαμε και οι δύο», πρόσθεσε ο Βολφ.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι αρκετά μέσα παρουσιάσαν ως αιτία για την απουσία του Χάμιλτον από το event στο Λονδίνο την παρουσία του Βολφ στα 30ά γενέθλια του Φέτελ, όμως φαίνεται πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Άλλωστε, ίσως όλα να έγιναν για τον λόγο που προαναφέραμε ότι στο μέλλον η Mercedes θέλει να δημιουργήσει μία καθαρά γερμανική ομάδα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!