Τεσσάρων ετών, δεξιοτέχνης στο motocross (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Τεσσάρων ετών, δεξιοτέχνης στο motocross (vid)
Στην ηλικία που άλλα παιδιά βελτιώνουν το βάδισμά τους, ο Αμερικανός Τζέιντιν Σμαρτ εκτελεί χαμηλές πτήσεις δεκάδων μέτρων με τη λιλιπούτεια μοτοσικλέτα του.

Ποιο θα είναι το μέλλον ενός μικρού αγοριού τεσσάρων μόλις ετών, που οδηγεί μοτοσικλέτα με δεξιοτεχνία αντίστοιχη ενήλικα αναβάτη MX; Η λέξη λαμπρό ίσως να είναι λίγη για να το περιγράψει, καθώς ο πιτσιρικάς παίζοντας, καταφέρνει ταυτόχρονα να αναπτύσσει ικανότητες πολύ σπάνιες για την ηλικία του.

Με την υποστήριξη των γονιών του, οι οποίοι λατρεύουν το μότοκρος, o Τζέιντιν ξεκίνησε από μωρό με ποδήλατα και πολύ γρήγορα, στα δύο του χρόνια, πέρασε στη μοτοσικλέτα. Όπως δηλώνει ο ίδιος λατρεύει τα άλματα, ενώ οι γονείς του επιβεβαιώνουν πως, παρά την επικινδυνότητα του αθλήματος, ο σωστός εξοπλισμός και η ασφαλείς συνθήκες προπόνησης δεν έχουν ποτέ επιτρέψει τον τραυματισμό του 4χρονου γιού τους.

Μέχρι σήμερα ο Τζέιντιν έχει καταφέρει να διακριθεί και αγωνιστικά, υπερτερώντας ανταγωνιστών διπλάσιας ηλικίας. Όπως αποκαλύπτει και το video, ο μικρός έχει μεγάλο ταλέντο και εκτελεί άλματα και αλλαγές κατεύθυνσης στην ιδιόκτητη πίστα των γονιών του με χαρακτηριστική ευκολία και άνεση, διασκεδάζοντας ταυτόχρονα αφάνταστα, όπως και ο ίδιος δηλώνει. Θυμηθείτε το όνομα του μικρού, διότι στο μέλλον θα πρωταγωνιστεί σίγουρα σε κάποια από τις μορφές αγώνων χωμάτινης πίστας, είτε αυτοί είναι MX, SX ή X-Games.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!