Πόσο έξυπνη είναι η αγορά Skoda;

Πόσο έξυπνη είναι η αγορά Skoda;

Χάρη στο Skoda Clever Plan, μπορείτε να αποκτήσετε με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους και μοναδικά προνόμια το μοντέλο της τσέχικης μάρκας που επιθυμείτε.

Πόσο έξυπνη είναι η αγορά Skoda;

Η Kosmocar  σε συνεργασία με την Skoda Financial Services, ανακοινώνει το νέο πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου Skoda Clever Plan.

Τo νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσφέρει στους πελάτες νέες επιλογές απόκτησης του μοντέλου Skoda που επιθυμούν, συνδυάζοντας το προνομιακό επιτόκιο με την παροχή σημαντικών υπηρεσιών, ώστε να καλύπτεται κάθε ανάγκη τους. Βασικό πλεονέκτημα του ŠKODA Clever Plan αποτελεί το προνομιακό επιτόκιο, το οποίο ξεκινά από 6,5% και μειώνεται ανάλογα με όσες περισσότερες υπηρεσίες προστίθενται σε αυτό, έως και το 3,9% ( πλέον εισφοράς 0,6% βάσει Ν. 128/1975).

Συνολικά τέσσερα είναι τα νέα προγράμματα απόκτησης νέου αυτοκινήτου, που περιλαμβάνονται στο Skoda Clever Plan: Classic Clever, Classic Clever Plus, Auto Clever, Auto Clever Plus.

Tα παραπάνω προγράμματα προσφέρουν:

-          4 χρόνια εγγύηση

-          Ανταγωνιστικό επιτόκιο και ασφάλεια για 4 χρόνια

-          Δυνατότητα προσθήκης Service για 4 χρόνια (Classic Clever Plus & Auto Clever Plus)

-          Οικονομικό και σταθερό ασφάλιστρο για 4 χρόνια χωρίς καμία επιβάρυνση από πιθανές αυξήσεις εντός αυτής της περιόδου χρηματοδότησης, ούτε καν σε περίπτωση πρόκλησης ατυχήματος

-          Ενσωμάτωση των υπηρεσιών στη μηνιαία δόση, χωρίς ταλαιπωρία, με σταδιακή χωρίς άγχος αποπληρωμή για τον πελάτη

-          Προστασία αποπληρωμής δανείου

-          Δυνατότητα επιλογής των υπηρεσιών και του τύπου χρηματοδότησης που επιθυμεί ο πελάτης, διασφαλίζοντας εγγυημένη αξία επαναγοράς στα 4 χρόνια (Auto Clever & Auto Clever Plus)

Ειδικά για τα χρηματοδοτικά προγράμματα Auto Clever & Auto Clever Plus, προσφέρονται επιπλέον οι παρακάτω επιλογές για την τελευταία δόση του δανείου:

-       Αποπληρωμή της τελευταίας δόσης (Balloon)

-       Αναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης

-       Αγορά του αυτοκινήτου από τον εισαγωγέα και εξόφληση της τελευταίας δόσης

Για να δείτε περισσότερα παραδείγματα και να αντλήσετε επιπρόσθετες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του προγράμματος στο επίσημο site της Skoda, στην εξής διεύθυνση: http://www.skoda.gr/finance/

Best of internet