Δεν πανικοβάλλεται ο Φέτελ

Gazzetta team
Δεν πανικοβάλλεται ο Φέτελ
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεται και να ανησυχεί, με δεδομένο ότι μειώθηκε η διαφορά στη βαθμολογία.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Με το πέρας του Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας, τα αποτελέσματα έφεραν τον Λιούις Χάμιλτον στον έναν βαθμό από τον πρωτοπόρο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ωστόσο, ο Γερμανός τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεται και να ανησυχεί, αφού έχει ένα φανταστικό μονοθέσιο.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως η Ferrari θα πρέπει να δουλέψει πάνω σε μερικούς τομείς, ώστε να έχει εκείνη το πλεονέκτημα και όχι η Mercedes. «Το μονοθέσιο είναι καλό, ήταν φανταστικό και στον αγώνα.

Οπότε δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλομαι ή να ανησυχώ. Όμως, πρέπει να ξέρουμε ότι η Mercedes είναι πολύ γρήγορη και υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα, πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε.

Μετά θα είναι διαφορετική η εικόνα», δήλωσε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής, μετά τον αγώνα του Σίλβερστοουν. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Φέτελ έχει 177 βαθμούς και ο Χάμιλτον 176, έπειτα από την ολοκλήρωση δέκα Γκραν Πρι στη σεζόν και λίγο πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!