Τυχερός και άτυχος ο Ραϊκόνεν

Gazzetta team
Τυχερός και άτυχος ο Ραϊκόνεν
Ο Κίμι Ραϊκόνεν πιστεύει ότι στάθηκε τυχερός στην ατυχία του, αφού κατάφερε να πάει στα πιτς, όταν ήταν φθαρμένο το ελαστικό του και άρχισε να φεύγει η γόμα.

Η φθορά του μπροστινού αριστερού ελαστικού ανάγκασε τον Κίμι Ραϊκόνεν να μπει για δεύτερη φορά στα πιτς προς το τέλος του αγώνα στο Σίλβερστοουν. Γεγονός που στέρησε στον Iceman τη δεύτερη θέση, όμως κατάφερε να επιστρέψει στα πιτς πριν το ελαστικό... παραδώσει πνεύμα και να τερματίσει τρίτος για να ανέβει στο βάθρο.

Γι' αυτό και τόνισε πως στάθηκε τυχερός στην ατυχία του. «Σκέφτομαι λίγο πολύ ότι πήραμε το μέγιστο από τον αγώνα. Ήταν λίγο πιο γρήγοροι (οι της Mercedes) σήμερα. Πάλευα σε κάποια σημεία και δυστυχώς συνεχίζουν να μας ακολουθούν οι ατυχείς καταστάσεις.

Το μπροστινό αριστερό ελαστικό εξερράγη, αλλά ευτυχώς μπόρεσα να επιστρέψω στα πιτς αρκετά γρήγορα. Δε χτύπησα τίποτα. Δεν ξέρω τι συνέβη. Ήμουν τυχερός και άτυχος», είπε ο Φινλανδός από το πόντιουμ. Βέβαια, η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, ώστε να μην έχει διάθεση για... πολλά-πολλά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!