Αισιοδοξία για παραμονή Αλόνσο στη McLaren

Gazzetta team
Αισιοδοξία για παραμονή Αλόνσο στη McLaren
Στη McLaren υπάρχει αισιοδοξία για παραμονή του Φερνάντο Αλόνσο, με τον Ζακ Μπράουν να τονίζει ότι ο Ισπανός λατρεύει αυτό το περιβάλλον.

Αφού το όνομά του ακούστηκε γι' αρκετές από τις μεγάλες ομάδες, φαίνεται ότι οι επιλογές περιορίζονται σιγά-σιγά για τον Φερνάντο Αλόνσο. Mercedes και Renault έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο απόκτησής του, ενώ πρόσφατα έκλεισε την... πόρτα και η Ferrari.

Ωστόσο, ο Ισπανός κάθισε για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι με τον Ζακ Μπράουν και οι συζητήσεις έγιναν σε εξαιρετικό επίπεδο. Μάλιστα, αυτές έφεραν αισιοδοξία στο αφεντικό της ομάδας του Γουόκινγκ ότι ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής θα είναι σε αυτή και το 2018. Βέβαια, ακόμα δεν είπε κάτι σίγουρο, όμως έδειξε να έχει ενθαρρυνθεί, έπειτα από την κουβέντα που είχαν οι δυο τους.

«Έχουμε καλή κατανόηση με τον Φερνάντο (Αλόνσο) και λατρεύει το περιβάλλον στη McLaren. Ο Στόφελ (Φαντόρν) κάνει επίσης καλή δουλειά, με δεδομένες τις δύσκολες περιστάσεις για έναν ρούκι», είπε, αρχικά, στην ιστοσελίδα motorsport.com. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν η McLaren θα είναι ανοιχτή στο να του επιτρέψει να τρέξει ξανά στα IndyCar.

«Λάτρεψε τα IndyCar. Σίγουρα θέλει να πάει ξανά και να τρέξει στο Indy 500, όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά το έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να είναι στην F1 την επόμενη χρονιά. Είναι απίθανο να βρίσκεται στα IndyCar την επόμενη χρονιά», πρόσθεσε ο Μπράουν.

Πάντως, να υπενθυμίσουμε πως ο Αλόνσο έχει πει ότι θα αποφασίσει για το μέλλον του τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, τη στιγμή που οι Βρετανοί στηρίζουν τον Στόφελ Φαντόρν και όλα δείχνουν ότι ο Βέλγος θα είναι στο μονοθέσιο της McLaren και τη νέα χρονιά.

Τέλος, να σημειωθεί ότι μέσα στο Φθινόπωρο θα ξεκαθαριστεί και το θέμα συνέχειας ή όχι της συνεργασίας με τη Honda, με τα πρώην «ασημί βέλη» να βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό σε επαφή με τη Mercedes.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!