Οδήγησε με ασφαλή τρόπο ένα σκούτερ με την Piaggio

Gazzetta team
Οδήγησε με ασφαλή τρόπο ένα σκούτερ με την Piaggio
Η Piaggio Hellas διοργανώνει Ημερίδες Εκπαίδευσης για την ασφαλή οδήγηση ενός σκούτερ στους δρόμους.

Την ασφαλή οδήγηση έχει ως στόχο η Piaggio Hellas, γι' αυτό και διοργανώνει Ημερίδες Εκπαίδευσης για τον κόσμο. Αυτές αφορούν αποκλειστικά τους κατόχους σκούτερ των εμπορικών σημάτων του Ομίλου Piaggio, που σημαίνει ότι μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν στην ιδιοκτησία τους οποιοδήποτε μοντέλο Piaggio MP3 ή σκούτερ Piaggio, Vespa, Gilera, Derbi, Aprilia, Scarabeo και η άδεια οδήγησης έχει εκδοθεί εντός του 2017.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει στόχο τη μετάδοση εξειδικευμένης γνώσης σχετικά με τον χειρισμό καθημερινών, προβληματικών ή και οριακών καταστάσεων και να δώσει έτσι την ευκαιρία στους οδηγούς σκούτερ να οδηγούν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ασφάλεια για τους ίδιους, αλλά και για τους γύρω τους.

Κατά τη διάρκεια των μαθήματων, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέες τεχνικές, ώστε να βελτιώσουν την οδηγική τους ικανότητα και να αυξήσουν το επίπεδο ασφάλειας. Τα μαθήματα στηρίζονται σε πλήρεις και ενδιαφέρουσες θεωρητικές και πρακτικές ενότητες, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κάνουν άμεσα τη θεωρία πράξη.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλουν και 10 ευρώ συμβολική συμμετοχή, ενώ οι ημερίδες θα διεξαχθούν στην πίστα καρτ του Αγίου Κοσμά από εξειδικευμένους εκπαιδευτές, με τον αριθμό των συμμετοχών να είναι, ήδη, περιορισμένος, με αποτέλεσμα να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα σημείο πώλησης του δικτύου της Piaggio Hellas.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!