Στη Μύκονο ξεσαλώνει ο Χάμιλτον (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Στη Μύκονο ξεσαλώνει ο Χάμιλτον (vid)
Δεν πτοείται ο Βρετανός τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής από τους back to back αγώνες της F1 και βρήκε χρόνο να επισκεφθεί τη χώρα μας, συνοδεία της Γουίνι Χάρλοου.

Μια ευχάριστη ανάπαυλα αναζήτησε ο Λιούις Χάμιλτον στη Μύκονο, ίσως για να μετριάσει την απογοήτευση από την τέταρτη θέση στον αγώνα της Αυστρίας την περασμένη Κυριακή. Λίγες ώρες πριν την εκκίνηση του γκραν πρι της Μεγάλης Βρετανίας εθεάθη στο Nammos, στην Ψαρρού, με εκλεκτή παρέα.

Υπό τη συνοδεία του 22χρονου μοντέλου από τον Καναδά Γουίνι Χάρλοου, ο Βρετανός πιλότος της Mercedes φαίνεται πως δεν γνωρίζει κούραση και υποχρεώσεις, όταν αποφασίζει να «γεμίσει μπαταρίες» ώστε να πάρει δύναμη για το κυνήγι του τέταρτου τίτλου του.

Ο ζάπλουτος οδηγός της F1 είναι συχνός επισκέπτης των πιο «καυτών» τουριστικών προορισμών και γνωστός ρέκτης της γυναικείας ομορφιάς, με πολλά μοντέλα στο ενεργητικό των κατακτήσεών του.

Φυσικά δεν θα μείνει παρά ελάχιστα 24ωρα στο νησί των ανέμων, καθώς το αργότερο την Πέμπτη πρέπει να βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία για να προετοιμαστεί εν’ όψει της έναρξης των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής 14 Ιουλίου.

Τέτοιες αποδράσεις φαίνεται ότι λειτουργούν ως βαλβίδα ανακούφισης στην ένταση των αγώνων για τον Βρετανό, καθώς στη Μύκονο ήταν χαλαρός και προσηνής, βοηθούσης βέβαια της εξαιρετικά ευδιάθετης –και καλλίγραμμης- συντρόφου του.

Πηγή: http://mykonoslive.tv/

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!