Νέο Mitsubishi Space Star 1.0 από 9.990€

Πέτρος Πιτσίνης
Νέο Mitsubishi Space Star 1.0 από 9.990€
Με τρικύλινδρο κινητήρα του λίτρου και ακόμα χαμηλότερη τιμή, το μικρότερο μοντέλο στη γκάμα της Mitsubishi επανατοποθετείται στην ελληνική αγορά.

Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση της 2ης γενιάς του Space Star, η οικογένεια του μοντέλου συμπληρώνεται με την έλευση ενός 3κύλινρου κινητήρα 1.0 λίτρουμ με σύστημα Auto Stop & Go (AS&G) .

Το τρικύλινδρο ατμοσφαιρικό σύνολο του Space Star προσφέρει εξαιρετική οικονομία καυσίμου με μέση κατανάλωση μόλις 4,0 λίτρα/100 χλμ. υποβοηθούμενο και από το εξαιρετικά ελαφρύ και πλέον αεροδυναμικό αμάξωμα στην κατηγορία του, με συντελεστή οπισθέλκουσας Cd 0,27.

Μέσω μιας στρατηγικής προσεκτικής διαχείρισης βάρους και βελτιστοποίησης της δομής του αμαξώματος με τη χρήση ατσαλιού υψηλής αντοχής, το απόβαρο του Space Star είναι μόλις 845 κιλά, με πολύ θετικά αποτελέσματα για τις επιδόσεις και την κατανάλωση.

Οι συμπαγείς διαστάσεις με μήκος 3.795 χιλ. συνδυάζονται με μια εξαιρετική εκμετάλλευση του εσωτερικού, που προσφέρει δυνατότητα μεταφοράς πέντε ατόμων με χώρο για τα πόδια στα 1.651 χιλ.

Εκτός από τον νέο κινητήρα του λίτρου, με ισχύ 71 ίππων και ροπή 88 Nm, το Space Star συνεχίζει να διατίθεται και με το επίσης τρικύλινδρο σύνολο των 1.2 λίτρων, με ισχύ 80 ίππων και ροπή 106 Nm. Αμφότεροι διαθέτουν με σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων MIVEC (Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control system), σύστημα Auto Stop & Go, τεχνολογία ευφυούς αισθητήρα μπαταρίας Intelligent Battery Sensor, λειτουργία αναγεννητικής πέδησης Regenerative Braking System και συνδυάζονται με δύο κιβώτια, ένα χειροκίνητο 5 σχέσεων και το νέο αυτόματο INVECS-III CVT, συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων.

To Space Star, με την προσθήκη του νέου κινητήρα, θα είναι διαθέσιμο στις παρακάτω εκδόσεις:

· Space Star 1.0 Inform 9.990€

· Space Star 1.2 Intense MT 12,740 €

· Space Star Intense CVT 12.740 €

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!