Με θέαμα και μάχες το Rotax Max Challenge (pics)

Gazzetta team
Με θέαμα και μάχες το Rotax Max Challenge (pics)
Πλούσιο θέαμα και μεγάλες μάχες είχε ο τρίτος αγώνας Rotax Max Challenge, που έγινε στα Μέγαρα, με τους νικητές να ταξιδεύουν στην Πορτογαλία για τους Τελικούς.

Το πρόγραμμα του φετινού πρωταθλήματος καρτ, Rotax Max Challenge ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο από τη Rotax Hellas. Αυτό έγινε με τον τρίτο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος διεξήχθη υπό την αιγίδα της Start Line στην πίστα των Μεγάρων. Εκεί οι 37 οδηγοί, που συμμετείχαν, προσέφεραν μεγάλες μάχες και πλούσιο θέαμα σε όλες τις κατηγορίες.

Στη micro ο Ανδρέας Σπανός της Praga Zahos Karting ήταν πρώτος στη γενική κατάταξη και ο Γιώργος Καφαντάρης της Formula K-Rotax στη μικρή ηλικιακά κλάση, ενώ στην junior νικητής αναδείχτηκε ο Κωνσταντίνος Κομνηνός της Speed Force και στη senior ο Νίος Ιωάννου της Kartworks-Tony-Rotax.

Όσο για την DD2 κατηγορία, η Speed Force κυριάρχησε, με τον Χρήστο Οικονόμου βρέθηκε στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης και ο Μανώλης Τζαμαριαδάκης στην κατηγορία max. Έτσι, θα πρέπει να επισημοποιηθούν οι βαθμολογίες, ώστε οι πρωτοπόροι να ταξιδέψουν στο Πορτιμάο της Πορτογαλία, όπου θα διεξαχθεί το 18ο Rotax MAX Challenge Grand Finals, δηλαδή οι Τελικοί της διοργάνωσης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι αρκετός κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες, παρά την υψηλή θερμοκρασία, με τη Rotax Hellas να τους ευχαριστεί για την παρουσία τους, όπως και όλους τους οδηγούς, μηχανικούς, ομάδες, γονείς, συγγενείς, τη λέσχη Start Line και τους ανθρώπους της, καθώς και όσους ακόμα βοήθησαν στην ολοκλήρωση του αγώνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!