Γνωριμία με το OnStar στην Opel Σφακιανάκης

Πέτρος Πιτσίνης
Γνωριμία με το OnStar στην Opel Σφακιανάκης
Η πρωτοποριακή υπηρεσία της γερμανικής εταιρείας, μαζί με πολλές ακόμα παροχές και οφέλη, θα παρουσιαστεί στο κοινό το επόμενο δεκαήμερο.

Η εταιρία Opel Σφακιανάκης προσκαλεί όλους τους οδηγού στα καταστήματά της, Λεωφ. Κηφισίας 57 στο Μαρούσι και Λεωφ. Λαυρίου 81 στα Γλυκά Νερά, σε ένα δεκαήμερο (6-15 Ιουλίου) αμφίδρομης επικοινωνίας, με την υπηρεσία Opel OnStar.

Η μοναδική υπηρεσία που χρησιμοποιεί ανθρώπους, φιλικούς συμβούλους αντί ψυχρές μηχανές, προσφέρει μια σειρά μοναδικών δυνατοτήτων. Εκτός του να εντοπίζει κλεμμένα αυτοκίνητα, καλεί σε άμεση βοήθεια όταν αυτό είναι αναγκαίο, μπορεί επίσης να ξεκλειδώνει αυτοκίνητα από απόσταση, να «κατεβάζει» προορισμούς απευθείας στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου, να πραγματοποιεί, ζωντανά, διαγνωστικούς ελέγχους και να αποστέλλει και emails για την κατάσταση του οχήματος.

Πρόσφατα στις προαναφερόμενες υπηρεσίες προστέθηκαν νέες, όπως κράτηση ξενοδοχείου και εύρεση πάρκινγκ, μαζί με εισαγωγή στο νέο κόσμο της 4G ταχύτητας και της μετατροπής πλέον ενός Opel, σε Wi-Fi hotspot.

Οι πελάτες της Opel Σφακιανάκης στο δεκαήμερο αυτό επωφελούνται τριπλά, καθώς κερδίζουν δωρεάν συνδρομή OnStar και WiFi, 5 χρόνια πλήρη εργοστασιακή εγγύηση και προνομιακή χρηματοδότηση για αγορά αυτοκινήτου με επιτόκιο 6.5%.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!