Το 2.000.000ό νέο Fiat 500 (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Το 2.000.000ό νέο Fiat 500 (vid)
Δύο εκατομμύρια μονάδες μετά, το Fiat 500 της νέας χιλιετίας συνεχίζει να συναρπάζει και να καταρρίπτει νέα ρεκόρ πωλήσεων και ικανοποίησης.

Εξήντα χρόνια μετά από τη «γέννηση» του πρώτου Fiat 500, ένα ακόμα ρεκόρ σπάει, αυτή τη φορά από τη νέα γενιά, που παρουσιάστηκε στην αυγή της νέας χιλιετίας.

Η παραγωγή του 2.000.000ού αντιτύπου αποτελεί την πλέον πρόσφατη επιτυχία του Fiat 500, το οποίο έχει σημειώσει πολλά ρεκόρ και έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις στη μεγάλη ιστορία του. Συνολικά από το 1957 έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο 6 εκατομμύρια μονάδες, από το μοντέλο με το οποίο έχουν μεγαλώσει τέσσερις γενιές οδηγών.

Το Fiat 500 με τον ιδιαίτερο συμβολισμό παραδόθηκε στη Γερμανία, όπου το μοντέλο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια. Επιπλέον, ολόκληρη η οικογένεια 500 έχει αποσπάσει τον υψηλότερο δείκτη ικανοποίησης πελατών από όλα τα αυτοκίνητα της FCA.

Η ιδιοκτήτρια του επετειακού Fiat 500 είναι δασκάλα από το Μόναχο, μια Millennial με βλέμμα στο μέλλον όπως το 500. Το αυτοκίνητο-ορόσημο είναι ένα Fiat 500S, η νέα σπορ έκδοση του εμβληματικού 500, που διακρίνεται για την τολμηρή της εμφάνιση και το ελκυστικό στάνταρ εξοπλισμό. Το αμάξωμα έχει κόκκινο Passione χρώμα και κάτω από το καπό του φιλοξενεί έναν κινητήρα 0,9 TwinAir που αποδίδει 105 ίππους.

Η «γέννηση» αυτού του ιδιαίτερου αυτοκινήτου καταγράφηκε και σε video, όπου παρακολουθούμε ολόκληρη τη διαδικασία κατασκευής του, μέχρι τη στιγμή της παραλαβής του από τη νεαρή ιδιοκτήτρια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!