Στόχος το 1-2 για Χάμιλτον

Gazzetta team
Στόχος το 1-2 για Χάμιλτον
Ο Λιούις Χάμιλτον έχει ως στόχο να μαζέψει περισσότερους βαθμούς από τον Σεμπάστιαν Φέτελ και να κάνει το 1-2 για τον Βαλτέρι Μπότας.

Η τρίτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές της Αυστρίας οδηγούν τον Λιούις Χάμιλτον στην εκκίνηση του αγώνα από την όγδοη, μετά την ποινή που δέχτηκε για αλλαγή κιβωτίου ταχυτήτων. Ο Βρετανός έχει δύσκολο έργο και στόχος του είναι να ανέβει στο βάθρο, να κάνει το 1-2 με τον Βαλτέρι Μπότας και να μαζέψει περισσότερους βαθμούς από τον Σεμπάστιαν Φέτελ, που είναι ο μεγάλος αντίπαλος στη μάχη του τίτλου.

«Συγχαρητήρια στον Βαλτέρι (Μπότας), έκανε φανταστική δουλειά και ο Σεμπάστιαν (Φέτελ) ήταν πολύ γρήγορος. Θα κάνω την καλύτερη δυνατή δουλειά, θέλω να ανέβω εκεί (στο βάθρο) και να κάνω το 1-2 με τον Βαλτέρι», δήλωσε, αρχικά, ο Χάμιλτον από το γκριντ εκκίνησης. Όσο για το αν μπορεί να κερδίσει, δεν είναι κάτι που σκέφτεται ο Βρετανός.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Ο Βαλτέρι ήταν ο πιο γρήγορος, οπότε αυτό δεν είναι στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει νόημα να επιβραδύνει ο ομόσταυλός του για να τον βοηθήσει. «Δεν έχει νόημα για τον Βαλτέρι να επιβραδύνει, αλλά να πιέσει σκληρά για να κερδίσει τον αγώνα».

Τέλος, δε θεωρεί πως θα έχει πλεονέκτημα, με το να εκκινήσει με την πολύ μαλακή γόμα. «Δε νομίζω ότι θα είναι μεγάλη η διαφορά, είναι πιο αργή γόμα. Το πρώτο κομμάτι έχει να κάνει με τη διάρκεια. Όμως, πολλά μπορούν να συμβούν. Αυτοκίνητο ασφαλείας, βροχή, ποιος ξέρει! Θα δούμε».

Έτσι, ο Χάμιλτον ελπίζει να πετύχει τον στόχο του, ώστε να μειώσει τη διαφορά από τον Φέτελ στη βαθμολογία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!