Ποια BMW οδηγείς από 14 ετών χωρίς δίπλωμα;

Πέτρος Πιτσίνης
Ποια BMW οδηγείς από 14 ετών χωρίς δίπλωμα;
Το X2City είναι το πρώτο δίτροχο όχημα της Βαυαρικής εταιρείας, που δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από τον αναβάτη πέρα από μια αρχική ώθηση.

Μοιάζει με πατίνι, αλλά είναι πολλά περισσότερα. Το νέο BMW X2City, είναι ένα προσωπικό μέσο μετακίνησης με ηλεκτρική υποβοήθηση, το οποίο εξασφαλίζει άνετη, ασφαλή και άκοπη μετακίνηση εκεί όπου κανένα συμβατικό μεταφορικό μέσο δεν έχει πρόσβαση.

Πολύ πιο ελαφρύ και πρακτικό από ένα ποδήλατο, με μια αρχική ώθηση μπορεί να κινείται όλη την ημέρα, για αποστάσεις έως 35 χιλιόμετρα και με ταχύτητα έως 25 χλμ./ώρα, σε δρόμους και πεζοδρόμια, στενά της πόλης και εμπορικά κέντρα, σε πλοία και σε αεροδρόμια.

Χωράει εύκολα σε ένα αυτοκίνητο, μεταφέρεται παντού και οι μπαταρίες του, που τροφοδοτούν τον ηλεκτρικό του κινητήρα, φορτίζονται σε μόλις 2.5 ώρες πλήρως. Με πλήρες σετ φώτων για κίνηση στο δρόμο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΚΟΚ, μεγάλους σχετικά τροχούς με κανονικά ελαστικά tubelesw και στιβαρή κατασκευή, το BMW X2City δεν είναι παιχνίδι, αλλά μια εξαιρετική πρόταση προσωπικής μετακίνησης, εξαιρετικά οικονομικής και οικολογικής, για τις πόλεις.

Με τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 2.500€, το X2City θα είναι διαθέσιμο από το τέλος του 2017 σε επιλεγμένα καταστήματα ποδηλάτων του δικτύου της Kettler, που αποτελεί και τον κατασκευαστή αυτής της ιδιότυπης BMW.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!