Bentley Athens: Μια έκθεση κόσμημα

Πέτρος Πιτσίνης
Bentley Athens: Μια έκθεση κόσμημα
Ένας πρωτοποριακός χώρος στο Νέο Ψυχικό, είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους λάτρεις της κορυφαίας ποιότητας και πολυτέλειας της βρετανικής μάρκας.

Η νέα έκθεση της Bentley είναι ένας διακριτικά πολυτελής χώρος, που προσφέρει απόλυτα προσωπική εξυπηρέτηση. Στόχος της δημιουργίας του είναι να μοιάζει περισσότερο με κοσμηματοπωλείο και λιγότερο με έκθεση, ώστε να ανταποκρίνεται στην ανάγκη των πελατών που δεν επιθυμούν να αντιμετωπίζουν αδιάκριτα βλέμματα όταν επιλέγουν αυτοκίνητο.

Μοναδικά αυτοκίνητα Bentley όπως η επιβλητική Bentayga και η σπορτίφ Continental Supersports, που διακρίνεται για τη διαχρονικότητά της, υποδέχονται στην είσοδο τους επισκέπτες της έκθεσης.

Στον ίδιο χώρο στεγάζεται και η Luxury Hire, μία υπηρεσία της Kosmocar που στόχο έχει να δημιουργεί ξεχωριστές εμπειρίες αυτοκίνησης για ξεχωριστούς πελάτες. Μία υπηρεσία που άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο των μισθώσεων πολυτελών οχημάτων, προσφέροντας τη δυνατότητα ενοικίασης μίας Bentley ή ενός κορυφαίου μοντέλου Audi όπως Q7, A8, A7, Q5, A5 Cabrio ή το αυτοκίνητο υπερ-επιδόσεων R8.

Οι πελάτες της Luxury Hire μπορούν να απολαύσουν μια απόλυτα εξατομικευμένη εξυπηρέτηση ή εναλλακτικά, να διαμορφώσουν την Bentley που επιθυμούν έως και την τελευταία λεπτομέρεια, όπως την κλωστή στις ραφές ή το χρώμα στις ζώνες ασφαλείας. Εξασφαλίζοντας όλη τη σιγουριά που χρειάζονται, με την εγγύηση της τεχνογνωσίας της Kosmocar, και να παραλάβουν το αυτοκίνητο στο χώρο τους ή στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ν. Ψυχικό, απολαμβάνοντας μια απολύτως προσωπική και κορυφαία εμπειρία.

Bentley Athens

Λεωφ. Κηφισίας 342 & Εθνικής Αντιστάσεως, 154 51, Νέο Ψυχικό

Τηλέφωνο: 210 61 79 742 – www.athens.bentleymotors.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!