Κράτσλοου: «Ασύλληπτη ο οδήγηση του Μάρκεζ»

Πέτρος Πιτσίνης
Κράτσλοου: «Ασύλληπτη ο οδήγηση του Μάρκεζ»
Ο Βρετανός αναβάτης της LCR Honda παραδέχεται ότι δεν υπάρχει καλύτερος αναβάτης αυτή τη στιγμή στο MotoGP από τον Ισπανό παγκόσμιο πρωταθλητή Μαρκ Μάρκεζ.

Ο 31 ετών Καλ Κράτσλοου δεν είναι ένας τυχαίος αναβάτης. Τα λόγια του έχουν μεγάλη βαρύτητα, ειδικά όταν αφορούν άλλους οδηγούς του MotoGP. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει καλύτερα τα δεδομένα της οδήγησης από αυτόν, που διαθέτει το ταλέντο και το κριτήριο ώστε να αποδώσει εύσημα ή κατηγορίες.

Ακριβώς για τον παραπάνω λόγο, έχουν ιδιαίτερα αξία οι δηλώσεις του, σχετικά με την πρακτική του Μαρκ Μάρκεζ να «πιέζει» πολύ τους αντιπάλους του και ενίοτε να δημιουργεί προβλήματα, όπως την περασμένη εβδομάδα στις δοκιμές του αγώνα στο Ζάξενρινγκ με τον αναβάτη της Yamaha Μάβερικ Βινιάλες.

«Ο Μαρκ απολαμβάνει να “παίζει” με τους ανταγωνιστές του, ακριβώς όπως με τον Βινιάλες το Σάββατο. Το βρίσκει διασκεδαστικό. Αν κάποιος βρίσκεται στη γραμμή του δεν θα διστάσει να έρθει σε επαφή μαζί του. Το έκανε με τον Μάβερικ, το έχει κάνει και με τον Ρόσι παλιότερα» δήλωσε ο Κράτσλοου.

Ο Βρετανός έκανε μάλιστα και προγνωστικά για τον Μάρκεζ: «Κανείς αναβάτης της Honda δεν μπορεί να οδηγήσει όπως αυτός. Πιθανώς σε μια στροφή να καταφέρει κάποιος να ακολουθήσει ή να αντιγράψει το στιλ του, σε ρυθμό αγώνα όμως είναι αδύνατο. Οδηγεί καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο στο grid. Μάλιστα πιστεύω πως αν φέτος δεν τύχει κάτι απρόοπτο, είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, στο δρόμο για τον τέταρτο παγκόσμιο τίτλο του στο MotoGP».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!