Ο Νικ Μέισον των Pink Floyd έχει αυτή την υπέροχη Ferrari (vid)

Gazzetta team
Ο Νικ Μέισον των Pink Floyd έχει αυτή την υπέροχη Ferrari (vid)
Αυτή η κλασσική Ferrari έχει έναν ξεχωριστό ιδιοκτήτη και έκανε την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Ταχύτητας στο Γκούντγουντ.

Αγωνιστικά αυτοκίνητα και διάφορα μοντέλα παραγωγής έκαναν... παρέλαση στο Φεστιβάλ Ταχύτητας, το οποίο διεξήχθη στο Γκούντγουντ από τις 29 μέχρι τις 2 Ιουλίου. Μάλιστα, όταν λέμε μοντέλα, εννοούμε ακόμα και κλασσικά, όπως ήταν η Ferrari 250 GTO του 1962.

Αυτή ανήκει στον γνωστό ντράμερ των Pink Floyd, Νικ Μέισον, ο οποίος έχει μία λατρεία στους τέσσερις τροχούς, αν και ποτέ δεν είχε σκοπό να κάνει συλλογή, όπως είπε ο ίδιος. «Ποτέ δεν ήθελα να γίνω συλλέκτης αυτοκινήτων, ήθελα να κάνω μηχανοκίνητα σπορ», δήλωσε ο γνωστός ντράμερ, ο οποίος αγόρασε το ιταλικό supercar πριν από τέσσερις δεκαετίες.

Από εκεί και πέρα, χαρακτήρισε τον εαυτό του ως τον Γουόρεν Μπάφετ της αυτοκίνησης. «Όλοι θα σκέφτηκαν ότι ήμουν εντελώς τρελός (όταν αγόρασε το εν λόγω μοντέλο). Όμως, τώρα θα πιστεύουν ότι είμαι κάτι σαν τον Γουόρεν Μπάφετ της αυτοκίνησης», πρόσθεσε ο Μέισον.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Μπάφετ είναι Αμερικανός μεγιστάνας, επενδυτής και φιλάνθρωπος, με την περιουσία του να εκτιμάται στα 73,3 δις δολάρια, τη στιγμή που αυτή του Μέισον ορίζεται στα 75 εκατομμύρια λίρες.

Για να γίνει και μία σύγκριση, όσο αυτό είναι εφικτό, ο πρώτος έχει στην τσέπη του κοντά στα 64,5 δις ευρώ και ο δεύτερος περίπου 85,5 εκατομμύρια ευρώ, διαφορά που είναι χαοτική.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!