Eνας τραυματίας σε σφοδρή σύγκρουση στο DTM (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Eνας τραυματίας σε σφοδρή σύγκρουση στο DTM (vid)
Mε κάταγμα στο μετατάρσιο γλίτωσε ο οδηγός της Audi Μάικ Ρόκενφελερ, όταν συγκρούστηκε σφοδρά με τη Mercedes του Πάφετ στον αγώνα του Γερμανικού Πρωταθλήματος Τουρισμού στο Νόρισρινγκ.

Σοκ και δέος στους θεατές του αγώνα στην πίστα του Νόρισρινγκ στο πλαίσιο του Γερμανικού Πρωταθλήματος Τουρισμού, DTM. Μπροστά στα μάτια τους εκτυλίχθηκε μία σφοδρότατη σύγκρουση μεταξύ του Μάικ Ρόκενφελερ με Audi και του Γκάρι Πάφετ με Mercedes.

Στο ατύχημα υπέστη κάταγμα του μετατάρσιου ο οδηγός της Audi, ένας τραυματισμός που χαρακτηρίστηκε από τη γερμανική ομάδα ως «ελαφρύς». Πάντως δεν είναι ακόμη σίγουρο, αν θα καταφέρει να λάβει μέρος ο Ρόκενφελερ στους επόμενους αγώνες του DTM.

Το ατύχημα συνέβη, όταν έχασε ο Πάφετ στη φουρκέτα του Νόρισρινγκ τον έλεγχο της Mercedes του και χτύπησε πλευρικά στην πόρτα του οδηγού το Audi του Ρόκενφελερ, με τα δύο αυτοκίνητα να καταλήγουν στη ζώνη διαφυγής. Εκεί βγήκε ο τραυματισμένος οδηγός μόνος του από το Αudi, όμως απομακρύνθηκε κουτσαίνοντας από το σημείο του ατυχήματος. Στους δύο αγωνιζόμενους προσφέρθηκε αμέσως ιατρική βοήθεια, ενώ μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο τραυματισμός του Ρόκενφελερ.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της ομάδας της Mercedes, Ούλριχ Φριτς, ο Πάφετ δεν τραυματίστηκε και γλίτωσε μόνον με μερικούς μώλωπες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!