To 1-2 έκανε η Hyundai στην Πολωνία

Γιώργος Βαρίνος
To 1-2 έκανε η Hyundai στην Πολωνία
Mε θρίαμβο της Hyundai ολοκληρώθηκε το ράλλυ Πολωνίας. Ο Τιερί Νεβίλ έφτασε τις 3 νίκες στο πρωτάθλημα και απειλεί πλέον τον Οζιέ. Από κοντά και ο έτερος οδηγός της Hyundai, Χέϊντεν Πάντον που τερμάτισε στην 2η θέση.

Από το Μονακό, φαινόταν πως ο Νέβιλ φέτος έχει την ταχύτητα να πρωταγωνιστήσει και πως το Hyundai i20 Coupe WRC είναι τρομερά ανταγωνιστικό. Οι ατυχίες και η υπερβολική πίεση του Βέλγου οδηγού στην αρχή του πρωταθλήματος δεν άφησαν τον συνδυασμό να ξεχωρίσει αλλά η ταχύτητα ήταν εκεί και διεκδικούσε την νίκη σε κάθε αγώνα. Ο Νέβιλ κέρδισε δίκαια στην Πολωνία και πλέον η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο, αφού ο Οζιέ δεν διανύει την καλύτερη του περίοδο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Με την 2η θέση του Χέϊντεν Πάντον η Hyundai κάνει το δεύτερο της 1-2 που είχε να το δει από το 2014.

Την εγκατάλειψη του νικητή του προηγούμενου αγώνα, Οτ Τάνακ, εκμεταλλεύτηκε, ο έτερος οδηγός της M-Sport, Σεμπαστιάν Οζιέ. Ο Γάλλος, 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, έχει χάσει το mojo του και δεν μπορεί να κινηθεί σε κορυφαίο επίπεδο όπως μας είχε συνηθίσει. Και δεν φταίει ούτε το αυτοκίνητο ούτε οι συνθήκες. Μπορεί να ταλανίζεται από άλλου είδους προβλήματα που δεν τα γνωρίζουμε. Όπως και να έχει ανέβηκε και αυτός στο βάθρο και πήρε τους πολύτιμους βαθμούς της 3ης θέσης.

Το πόσο καλό είναι το Hyundai i20 Coupe WRC φαίνεται ξεκάθαρα από την 4η θέση του Ντάνι Σόρντο που συμπλήρωσε το 1-2-4 για τους Κορεάτες!

Άφαντοι ήταν οι Γάλοι της Citroen με τα αποτελέσματα να μην είναι αντάξια της ιστορίας της ενώ η Toyota στάθηκε άτυχη με την εγκατάλειψη του Λάτβαλα και ο Χάνινεν τερμάτισε 10ος.

Να σημειώσουμε πως στην 30η θέση τερμάτισε ο συμπατριώτης μας Γιάννης Σερδερίδης.

Επόμενος σταθμός, είναι το Ράλλυ Φινλανδίας όπου η θεωρία λέει πως οι Φινλανδοί οδηγοί έχουν τον πρώτο λόγο.

Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα του Ράλλυ Πολωνίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!