Μεγάλη απογοήτευση λέει ο Καλ Κράτσλοου

Γιώργος Βαρίνος
Μεγάλη απογοήτευση λέει ο Καλ Κράτσλοου
Σε μια κρίση ειλικρίνειας, ο Καλ Κράτσλοου παραδέχεται πως αυτή ήταν η πιο απογοητευτική του εμφάνιση στον αγώνα στο Ζάξενρινγκ. «Έχω πέσει σε μερικούς αγώνες και ήμουν πιο χαρούμενος» λέει!

Ο Καλ Κράτσλοου, ο οποίος είχε βρεθεί στο βάθρο στο γερμανικό Grand Prix του 2013 και του 2016, δεν μπόρεσε φέτος να διατηρήσει την επαφή με τους πρώτους και έτσι από την 4η θέση της εκκίνησης κατρακύλησε στον τερματισμό στην 10η, 24 ολόκληρα δευτερόλεπτα πίσω από την Honda του νικητή του αγώνα, Μαρκ Μάρκεζ.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Πιθανώς ο πιο απογοητευτικός αγώνας της χρονιάς για μένα», είπε στο BT Sport μετά τον αγώνα. «Έχω πέσει με μερικούς αγώνες και ήμουν πιο χαρούμενος από ότι είμαι σήμερα. Χαίρομαι που ξεκινούν οι διακοπές και έχω χρόνο να σκεφτώ να δω τι πήγε τόσο στραβά σήμερα...».
«Είχα το ρυθμό αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά μου τα χάλασε όλα η πίεση στο εμπρός ελαστικό. Το πίεσα και η πίεση ανέβηκε στο Θεό και δεν μπορούσα να οδηγήσω όπως ήθελα. Ο Μαρκ τα κατάφερε γιατί είχε στο περισσότερο μέρος του αγώνα καθαρό δρόμο εμπρός του και οδηγούσε όπως ήθελε. Είναι ο πιο απογοητευτικός αγώνας της χρονιάς για μένα μέχρι τώρα και μετάνιωσα για την απόφασή μου να μην χρησιμοποιήσω σκληρό μπροστινό λάστιχο. Το πρόβλημα είναι, όταν υπερθερμανθεί (το μπροστινό) κατά την έναρξη του αγώνα, έχουμε τελειώσει. Δεν μπορούμε στη συνέχεια να κατεβάσουμε την πίεση. Έριξα τον ρυθμό μου για να κρυώσει και μόλις κρύωσε μπορούσα να οδηγήσω πολύ γρήγορα για 1-2 γύρους και μετά πάλι είχα το ίδιο πρόβλημα υπερθέρμανσης... Καταστροφή λέμε.».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!