Πώς δημιουργήθηκε το X-Factor Citroen C3; (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Πώς δημιουργήθηκε το X-Factor Citroen C3; (vid)
Το «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017» εντυπωσίασε ακόμα μια φορά διαγωνιζόμενους και θεατές του X-Factor 2, με τις αστείρευτες δυνατότητες διαμόρφωσης που προσφέρει.

Στο 5ο Live του X-Factor 2 στις 29 Ιουνίου, μεταδόθηκε το δεύτερο βίντεο του Citroen C3 με πρωταγωνιστές τους διαγωνιζόμενους του Talent Show. Οι καλλίφωνοι πρωταγωνιστές του δημοφιλούς τηλεοπτικού σόου εκμεταλλεύτηκαν το διάλλειμα από τις πρόβες τους και είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν το νέο C3 μέχρι την έκθεση της Citroen στη Λ. Κηφισίας, ώστε να διαμορφώσουν το αυτοκίνητο της επιλογής τους.

Τα νέα αστέρια του X-Factor2 μέσω του Configurator στο επίσημο site της Citroen, www.citroen.gr , διαμόρφωσαν το αυτοκίνητο που επιθυμούν να κερδίσουν. Μέσω του βίντεο προβλήθηκαν οι πολλές επιλογές εξατομίκευσης του νέου Citroen C3. Έτσι ο κάθε παίχτης επέλεξε το μοναδικό του C3.

Το νέο Citroen C3 ενθουσίασε τους διαγωνιζόμενους του X-Factor 2, με τις επιλογές διαμόρφωσης που προσφέρει τόσο στην εμφάνισή του, όσο και στα σύγχρονα μηχανικά του μέρη, με κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου και χειροκίνητα ή αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύστε τόσο τη ζωντάνια και το νεανικό χαρακτήρα του νέου Citroen C3, όσο και των πρωταγωνιστών του X-Factor 2.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!